Succesvol ondernemen met flexibele oplossingen

Ontdek de wereld van Geo-informatie

Business solutions

In één blik zien waar, wanneer en met welke marketinginspanningen je relevant bent voor je doelgroep. Het efficiënt organiseren van de last mile in het distributie- en bezorgproces. Of snel de kansen van een nieuwe vestiging in een interessante groeikern kunnen inschatten. In bijna iedere business-uitdaging, op  logistiek-, vastgoed- of marketinggebied, zorgt Location Intelligence voor nieuwe inzichten, efficiency en concurrentievoordeel.

Beschikken over Location Intelligence is al lang geen kostbare of ingewikkelde zaak meer. Net als onze foto’s, mails en favoriete muziek, komt geo gewoon uit de cloud en wordt naar gebruik afgerekend. De klant bepaalt hoeveel Location Intelligence hij nodig heeft, waar en wanneer. Schaalbaar, betrouwbaar en zonder overbodige kosten vooraf.

Procesoptimalisatie bij PostNL

Een applicatie voor klanten om de verspreiding van folders te visualiseren of een looproute-app voor duizenden postbezorgers op straat. Bij PostNL maken steeds meer afdelingen, medewerkers én klanten gebruik van Location Intelligence. Sinds enkele jaren gebeurt dat cloudbased via ons eigen platform. Dit platform zorgt voor een flexibel aanbod én gebruik van services, data en functionaliteit en optimaliseert uiteenlopende interne- en klantprocessen bij PostNL.

Ideale informatiepositie

De zorgsector is een dynamische branche waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Het hebben van een goede informatiepositie is voor Health Care Strategy Group (HCSG) cruciaal voor een optimale dienstverlening aan haar klanten. Om over het juiste inzicht in de markt te beschikken gebruikt het adviesbureau de Geodan Postcodescan.

Groeipotentie snel in beeld

In de groeiambities van Kindergarden, met kinderopvanglocaties verspreid over het hele land, wordt Location Intelligence steeds belangrijker. Met behulp van de door Geodan ontwikkelde viewer kan de organisatie generieke en specifieke data uit verschillende bronnen, snel combineren en analyseren. Met als resultaat een optimaal besluitvormingsproces om de ideale plek voor de volgende Kindergarden-locatie te bepalen.

In één oogopslag inzicht in de situatie

Ook om strategische keuzes en beleid te toetsen en vast te stellen wordt de viewer vanuit het cloudplatform van Geodan gebruikt; bijvoorbeeld om marktgebieden beter in beeld te krijgen en nauwkeurige klantgroep- en klantspreidingsanalyses uit te voeren zet ABN AMRO de viewer in. Zo draagt Location Intelligence bij aan een efficiënte besluitvorming binnen de bank.

 

button_hover