Nieuws Ontdek de wereld van Geo-informatie
Logo Geodan

Geodan

TomTom City Event | 1 juli

22 juni 2016

Op 1 juli vindt het TomTom City Event plaats. Dit event wordt georganiseerd door TomTom om haar relaties kennis te laten maken met nieuwe technologieën die het mogelijk maken om in elke stad, op elke weg, makkelijk inzicht te krijgen in doorstroming en mobiliteit. Samen met andere partners van TomTom heeft Geodan een bijdrage rondom het thema ‘Make smarter traffic decisions’ en de impact die dit heeft op stedelijke leefomgevingskwaliteit.

Geodan presenteert hier een onderdeel van haar Smart City toolset, de designtool.  Hiermee krijgen overheden bij stedelijke gebiedsontwikkeling direct inzicht in de ruimtelijke omgevingseffecten van mogelijke keuzes, zoals geluid en fijnstof maar ook verkeersdoorstroming. De Smart City design tool berekent én visualiseert in 3D direct de gevolgen van geplande veranderingen.

TomTom City brengt steden samen met weggebruikers door het gebruik van slimme technologie op de weg. Hiermee krijgen planners, verkeersmanagers en inwoners toegang tot een grote hoeveelheid data en technologie, en kan de volgende stap genomen worden naar het optimaliseren van de stedelijke leefomgeving.