Overname Regeldienst

Geodan neemt Regeldienst over

Geodan heeft Regeldienst overgenomen, een gerenommeerd Nederlands softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor de publieke sector.Deze overname stelt ons in staat om gezamenlijk de beste softwareoplossing te bieden voor de implementatie van de Omgevingswet. Door onze krachten te bundelen met Regeldienst kunnen we een nog uitgebreider softwareplatform aanbieden, waarmee overheden effectief ondersteund worden in het beheer van hun fysieke leefomgeving.

We blijven werken aan het leveren hoogwaardige producten en uitstekende service. We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van de expertise en het productportfolio van Regeldienst ons in staat stelt om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze visie gaat verder dan alleen de Omgevingswet. We streven naar een breder aanbod van regelbeheersoftware met een 'loket-gedachte', waarmee we overheden in diverse domeinen kunnen bijstaan bij het verbeteren van hun dienstverleningsniveau.

We blijven toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service. We zijn ervan overtuigd dat de integratie van de expertise en het productportfolio van Regeldienst ons in staat stelt om nog beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Het officiële persbericht is hier beschikbaar