Directie

Ontdek de wereld van Geo-informatie

Henk ScholtenHenk Scholten

‘De vraagstukken van vandaag worden steeds complexer, of het nu gaat om de aanpassingen aan het veranderende klimaat, de inrichting van onze ruimte of het beheer van onze infrastructuur. We kunnen deze vraagstukken alleen beantwoorden als we kennis delen uit verschillende disciplines en beschikken over de juiste informatie. Ik ben van mening dat we bij Geodan hiervoor de afgelopen jaren een belangrijke basis hebben gelegd.

We hebben collega’s uit alle mogelijke disciplines en we gebruiken locatie als een overkoepelend concept om gegevens te integreren, analyseren en visualiseren. We zijn er in de afgelopen bijna 30 jaar in geslaagd een betrouwbare partner te worden voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om aan zo een organisatie leiding te geven.’

Medeoprichter van Geodan en verantwoordelijk voor: innovatie en research. Sinds 1994 hoogleraar Ruimtelijke Informatica, verbonden aan de Economische Faculteit van de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU).

Twitter_logo_small_2 Linkedin_logo

Evert MeijerEvert Meijer

‘Ik vind het fascinerend hoe de combinatie van geografie en informatietechnologie zich heeft ontwikkeld sinds mijn studie sociale geografie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de start van Geodan in 1985. Het wordt steeds duidelijker dat geo-ICT een belangrijke rol zal spelen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Het is geweldig om met innovatie voorop te lopen en met gedreven en gepassioneerde collega’s oplossingen te maken die ertoe doen. Voor supermarkten, overheden of van milieu instituten tot de bestrijding van ontbossing op Borneo aan toe.’

Medeoprichter van Geodan en verantwoordelijk voor: financiën.

Twitter_logo_small_2 Linkedin_logo

Theo ThewessenTheo Thewessen

‘De kracht van Geodan is dat we in staat zijn om te vernieuwen. Het is mooi om te zien dat we telkens weer nieuwe markten kunnen bedienen met nieuwe concepten en technologieën. De ‘kracht van locatie’ wordt intussen algemeen erkend. Ik weet nog goed dat tijdens mijn afstuderen in Wageningen (dan praat ik over 1987) het woord GIS nog niet eens bestond. Nu wordt ‘locatie’ overal gebruikt en kun je er zelf aan bijdragen.

Zo probeer ik fietsend, als kaartofiel/gps’er, op de mountainbike zoveel mogelijk mooie onverharde paden en wegen in Brabant in kaart te brengen en te delen via internet. Zaken die we recentelijk nog onmogelijk achtten.

Hoe de GIS-wereld er over 25 jaar uitziet? Ik denk dat ‘locatie’ dan nog veel belangrijker is in ons dagelijks leven. Maar in welke vormen allemaal…Wie zal het zeggen. In elk geval zie ik voor Geodan dan nog steeds een rol weggelegd!’

Verantwoordelijk voor: operations. Sinds 2015 Lector Location Intelligence, verbonden aan de HAS Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch.

Twitter_logo_small_2 Linkedin_logo

Henri van MilHenri van Mil

‘Kleine dingen, dagelijks en dichtbij, kunnen me heel blij maken. De pracht en eenvoud van de natuur, de diepte en verbinding die je plots bereikt in zomaar een gesprek. Die dingen raken me.

Wat me ook raakt zijn het ongekende enthousiasme en de passie van veel Geodan-collega’s. Vanaf dag één hebben ze mij geraakt. Wat ik mooi vind is dat samen hier ook echt samen betekent. Het is een manier van werken waarin we elkaar de ruimte geven. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook toekomstvast. Het enthousiasme zorgt er ook voor dat we niet alleen vol passie mooie dingen willen maken, maar ook graag voorop lopen en altijd op zoek zijn naar technologische innovaties die de klant écht helpen.’

Verantwoordelijk voor: sales en marketing.

Twitter_logo_small_2 Linkedin_logo