GeodanMagazine

Ontdek de wereld van Geo-informatie

Ontdek GeodanMagazine, ons online magazine

In GeodanMagazine leest u over slimme business-oplossingen, actuele geo-onderwerpen en innovatie. Het online magazine is interactief: de artikelen verschijnen in korte blokken en worden ondersteund door beeld- en/of videomateriaal en actuele nieuwsberichten.

Geodanmagazine september 2016

 

GeodanMagazine september 2016

De vierde editie staat weer vol verhalen over hoe we de wereld van morgen, vandaag al slimmer, duurzamer, veiliger en prettiger maken. Hoe geeft de Vergunningchecker burgers en bedrijven razendsnel inzicht in welke vergunningen er zijn voor het slopen, bouwen, kappen of lozen? En wat is de toegevoegde waarde van dynamische 3D modellen in planvormingsproces bij Gemeente Den Haag? Nieuwsgierig naar deze en andere verhalen?

 

cover_geodanmagazine

GeodanMagazine december 2015
In deze speciale editie geven we aandacht aan ons jubileum-event, want in 2015 bestond Geodan 30 jaar. What’s nxt? We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Op welke manier verbindt Location Intelligence de nieuwe wereld? Hoe kunnen we incidenten beter voorspellen en vroegtijdig ingrijpen. En over concurrentievoordeel uit de cloud.

 

screenshot GeodanMagazine-2

GeodanMagazine mei 2015
In de tweede editie van GeodanMagazine leest u over hoe ProRail SpoorWeb inzet om incidenten op het spoor sneller af te handelen. Ook vertellen we meer over de detacheringsoplossingen van Geodan en wat er allemaal mogelijk is met slimme 3D viewers.

 

 

screenshot GeodanMagazine-1GeodanMagazine juli 2014
In de eerste editie van GeodanMagazine leest u over hoe PostNL met Geodan werkt aan generieke en flexibele (cloud)oplossingen die helpen bij het waarmaken van hun ambitie. Ook leest u hoe minder regels en meer ruimte voor vernieuwende initiatieven ons land mooier, slimmer en beter maken.

 

 

 

Zelf GeodanMagazine in uw mailbox ontvangen?

Meld u hier aan voor GeodanMagazine

Geodan Nieuwsbrief

Maandelijks Geodan updates ontvangen in uw mailbox? Abonneer u dan op de Geodan nieuwsbrief