Award_CMA.jpg
Nieuws

And the winner is… The Meridian!

Op 20 september ontving contentmarketingbureau Zandbeek in Berlijn de felbegeerde Digital Communication award voor The Meridian. Ons online magazine werd door de jury als allerbeste beoordeeld in de categorie ‘content marketing’. Een flinke prestatie. Helemaal als je kijkt naar de concurrenten binnen deze categorie: HSBC, ING en Dremel.

The Meridian

In The Meridian laten we vanuit maatschappelijk relevante thema’s als duurzaamheid, veiligheid en leefbaarheid toepassingen van location intelligence zien. Dat doen we op multimediale wijze. Zo biedt The Meridian een inspirerende mix van artikelen, video’s, huisgemaakte interactieve kaarten, audioverhalen, GIF’s en fotografie.

In The Critical Infrastructure Issue komen verschillende experts aan het woord over de toekomst van incident- en crisismanagement. En in The Smart Society Issue onderzoeken we hoe we Nederland leefbaar houden.

Over de Digital Communication Awards

De Digital Communication Awards (DCA) onderscheiden de beste cases op het gebied van digitale communicatie in heel Europa. De DCA worden sinds 2011 georganiseerd door de Quadriga University of Applied Sciences en eren toonaangevende online communicatie uit Europa en daarbuiten. Dit jaar werden ruim 600 cases ingezonden, waarvan er 130 op de shortlist kwamen. Met The Meridian sleepten we maar liefst drie nominaties in de wacht en wonnen we de Digital Communication award.

Ons platform komt tot stand in samenwerking met contentmarketingbureau Zandbeek uit Eindhoven. Wij zijn enorm trots op deze geweldige prestatie!

 

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING