Over Geodan header
Nieuws

Geodan kiest voor groei én GOconnectIT

Met een inspirerende missie en unieke kennis en technologie, hebben we ons in 35 jaar tijd ontwikkeld tot één van de marktleiders op het gebied van location intelligence. Een positie die ons inspireert om nieuwe hoofdstukken toe te voegen aan onze geschiedenis. Om daarin waarde en duurzame groei te blijven creëren hebben we besloten om de krachten te bundelen met GOconnectIT.

We kennen GOconnectIT sinds de verkoop van Geodan Van den Berg, als een innovatieve leverancier van specialistische software-oplossingen voor de infra-branche. Een ambitieuze partij ook die ons snapt en goed bij ons past’, start Bert Scholten, de nieuwe algemeen directeur bij Geodan. ‘We werken al een enige tijd succesvol samen, waarbij ons cloudplatform GeodanMaps diensten levert voor de WIBON-oplossingen van GOconnectIT.’

Synergie 

Daarbij geven de groeiambities van de GOconnectIT Group (GOconnectIT, GO WIBON (voorheen Geodan Van den Berg), Swiss Knife en Geodan) Geodan de mogelijkheid de eigen marktpositie verder uit te breiden en te verstevigen. ‘Binnen de samenwerking profiteren we van elkaars kracht, maar blijven we vanuit ons eigen merk en bedrijf opereren. ‘We zoeken de synergie op, maar Geodan blijft wel Geodan.’ 

Tekenmoment 2

V.l.n.r. Theo Thewessen (Geodan), Henri van Mil (Geodan), Evert Meijer (Geodan), Henk Scholten (Geodan), Matty van Leeuwen (GOconnectIT) en Bert Scholten (Geodan).

Samen sterker en groeien

Door de samenwerking kunnen we in de toekomst een grote, groeiende groep gebruikers in binnen- en buitenland, high-end geo-IT-oplossingen bieden. ‘Een breed portfolio innovatieve oplossingen waarmee de wereld van morgen vooruit kan’, aldus Scholten. En waarvan onze klanten in de toekomst gaan profiteren. Door van elkaar te leren en de krachten te bundelen, kunnen we nog meer impact maken richting een duurzame samenleving. Daarmee wordt ons werk nog waardevoller. Ik kijk er persoonlijk ontzettend naar uit om aan de slag te gaan en samen deze inspirerende opdracht te realiseren.  

Heeft u als relatie nog vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u altijd contact opnemen met uw contactpersoon bij Geodan via e-mail of telefoonnummers: 020 – 5711 311 (Amsterdam) of  073 – 6925 151 (Den Bosch). 

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING