screendump_Brainpost Smart District.jpg
Nieuws

Geodan partner van Brainport Smart District

Samen werken aan digital twin Brandevoort


Sinds 28 februari 2019, is Geodan partner van Brainport Smart District. In een tienjarig project werken wij samen aan de realisatie van een ‘digital twin’ van de Helmondse wijk Brandevoort. De slimste wijk van Europa.

Data als basis

In de digital twin brengt Geodan alle beschikbare digitale informatie bij elkaar. En met die data bouwen we vervolgens een digitale kopie van Brandevoort. Eén die burgers en beleidsmakers virtueel kunnen bezoeken en waarvan zij eigenaar zijn. Met behulp van slimme 3D-modellen krijgen zij een realistisch inkijkje in de impact van toekomstplannen en processen. Wat is bijvoorbeeld de beste plek voor een huizenrij, fietspad of kruispunt en moet er een ecoduct komen? Doordat zij de verschillende scenario’s zelf virtueel ervaren, hebben zij meer overzicht en begrip voor keuzes en beslissingen.

“Brainport Smart District sluit naadloos aan bij onze visie dat het verbinden van data uit de fysieke leefomgeving en het beleven daarvan door bewoners, cruciaal is om tot goede keuzes te komen bij de inrichting van die leefomgeving.”


Henri van Mil, directeur marketing & sales Geodan

Slim en aantrekkelijk

Brandevoort is een wijk in ontwikkeling. En de digital twin verandert natuurlijk mee. Zo ontstaat stapje voor stapje een steeds beter beeld van een wijk die aantrekkelijk is voor zo veel mogelijk bewoners. Meer weten over Brainport Smart District en de digital twin van Brandevoort? Bekijk hier het filmpje.

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING