wiong.jpg
Nieuws

Geodan Van den Berg onderdeel van GOconnectIT

Geodan heeft vanaf 30 november haar KLIC dienstverlening overgedragen aan GOconnectIT. De KLIC diensten werden tot nog toe voor zo’n 500 netbeheerders geleverd in een samenwerking van Geodan en BAM vanuit Geodan Van den Berg BV. De naam Geodan Van den Berg blijft nog enige tijd in de markt.

Persbericht

Mooie samenwerking

GOconnectIT is leverancier van innovatieve en specialistische software oplossingen voor de infra-branche. Waar GOconnectIT zich met name richt op de uitvoerende kant van de grondroerders, focust Geodan Van den Berg zich vooral op de netbeheerders. Door het combineren van de kennis en ervaring binnen beide werelden, ontstaat er een unieke partij die optimaal in staat is haar klanten volledig te ontzorgen. Door het faciliteren en verbeteren van de informatie uitwisseling tussen grondroerders en netbeheerders kan daarnaast de kans op graafschade verder worden teruggedrongen. Met deze overname kan de graafketen beter worden bediend en is het mogelijk versneld innovaties voor de branche te realiseren.

Geodan blijft nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van de diensten rondom KLIC en WIBON als geo-ICT partner van GOconnectIT en krijgt door deze ontwikkeling ruimte om verder te innoveren en te focussen op "de verbindende kracht van location intelligence" in domeinen zoals slimme samenleving, vitale infrastructuren, logistiek en mobiliteit.

Zie ook het persbericht van Geodan Van den Berg.

 

 

 

 

Geodan blijft nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van de diensten rondom KLIC en WIBON.

Theo Thewessen, directeur Geodan/Geodan Van den Berg
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING