iStock-1137921421.jpg
Nieuws

Het Smart City Cookbook: ontdek hét recept voor een slimme stad

Wereldwijd neemt de druk op steden de komende jaren enorm toe. Dit zorgt voor uitdagingen op het gebied van leefbaarheid en duurzaamheid. Hoe zorg je, bij toenemende drukte en dynamiek, voor goede doorstroming van verkeer, voldoende huisvesting en een schone leefomgeving? En hoe vernieuw je verouderde infrastructuren en processen?

Cookbook voor de perfecte slimme stad

Voor het maken van de juiste keuzes en afwegingen, maar ook voor het slim managen van de dagelijkse processen in onze steden, is de beschikking over realtime data cruciaal. Steden die gebruikmaken van data voor het dagelijks bestuur, noemen we slimme steden; Smart Cities. Het Smart City-domein is complex en ontwikkelt zich snel; aanleiding voor Geodan om het Smart Cities Cookbook te maken. In dit ‘kookboek’ krijg je inzicht in complexe, theoretische principes, technologische ontwikkelingen en het belang van een gedegen governance & privacy strategieën. Ontdek welke ingrediënten onmisbaar zijn bij het ‘bakken’ van de perfecte slimme stad.

Bekijk het Smart Cities Cookbook

Annita Vijverberg

Meer weten?

Annita Vijverberg

Neem gerust contact met ons op. Annita Vijverberg is onze expert op dit gebied.

Mail mij

Grip op het ritme van de stad

Het continu verbeteren van de stedelijke leefomgeving zit in het DNA van Geodan. De laatste jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met de groeiende digitale infrastructuur en big data uit de stedelijke omgeving. Diverse oplossingen om slimmer gebruik te maken van data en beter inzicht te krijgen in wat er gebeurt, komen samen in het Smart Places Platform.

Het Smart Places Platform is een services-platform dat - door de integratie van data uit verschillende bronnen én machine learning - realtime inzichten biedt in de actuele situatie in een stad. Vanuit één overzicht kun je het ritme van de stad eenvoudig monitoren, voorspellen en hierop acties ondernemen.

Meer informatie

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING