Cases header
Nieuws

Hoe het meldingensysteem van Geodan jouw organisatie verder helpt

Milieudiensten, omgevingsdiensten, gemeenten en waterschappen hebben dagelijks te maken met de afhandeling van klachten en meldingen. Denk aan geluidsoverlast van buren of juist een gepland evenement, een penetrante chemische stank of rondslingerend afval. Het kan een flinke klus zijn om deze meldingen te registreren, de veroorzaker te achterhalen en deze netjes af te handelen. Waardoor burgers soms te lang moeten wachten op afhandeling van hun klacht/melding.

Schaalbaar meldingensysteem

Na de ontwikkeling van een crisis- en incidentmanagementsysteem, ontwikkelde Geodan als vervolg hierop een schaalbaar meldingensysteem (SaaS) voor milieu- en omgevingsdiensten, waterschappen en gemeenten om meldingen beter en sneller te registreren en afhandelen. Meerdere meldingen kan je bundelen tot een voorval om de situatie overzichtelijk te maken en waar nodig op te lossen. Informatie kan eenvoudig en realtime worden gedeeld met partners in de veiligheidsketen, zoals milieu inspecteurs of handhaving. 

Zowel tijdens als na een melding is informatie overzichtelijk in te zien, waardoor je betere keuzes kunt maken en situaties sneller kan afhandelen. Hierbij is location intelligence een belangrijk onderdeel: locatiegegevens kan je op de kaart bekijken en meenemen in de analyse van de melding. Je kan het systeem koppelen met o.a. VTH of vergunningssystemen en zaaksystemen, zo bekijk je bijvoorbeeld eenvoudig of een melding gerelateerd is aan een vergunning.

Maurice Willekens

Meer weten?

Maurice Willekens.jpg

Neem gerust contact met ons op.
Maurice Willekens is onze expert op dit gebied.

Mail mij
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING