F10.jpg
Inclusive Smart Cities by Design-congres

Inclusive Smart Cities by Design-congres

Op donderdag 20 juni vindt het Inclusive Smart Cities by Design-congres plaats. Geodan, de Gemeente Amsterdam, KPN, Huawei en de Johan Cruijff ArenA nodigen je van harte uit om dit inspirerende evenement bij te wonen. Ben je in je dagelijkse werkzaamheden bezig met stedelijke vraagstukken? En wil je meedenken over oplossingen op weg naar een duurzame en leefbare toekomst? Kom dan naar het Inclusive Smart Cities by Design-congres.

Inclusive Smart Cities by Design

Hoe maken we de stad leefbaar, veilig, rechtvaardig, duurzaam, bereikbaar en inclusief? Een stad waarin er voor iedereen mogelijkheden zijn om een prettig bestaan op te bouwen. Welke rol speelt moderne technologie in het oplossen sociale en maatschappelijke vraagstukken, zoals de energietransitie? Hoe betrekken we de bewoners bij het beantwoorden van deze vragen en het werken aan oplossingen? En wat kunnen we leren van de initiatieven in stadsdeel Amsterdam Zuidoost? Deze vragen staan centraal tijdens het Inclusive Smart Cities by Design-congres.

Save the Date

Tijdens het congres laten experts hun licht schijnen op de thema’s vanuit verschillende invalshoeken, maar ga je ook concreet aan de slag in twee workshoprondes. De precieze invulling van het congres, inclusief de mogelijkheid tot inschrijven, volgt later deze maand, maar reserveer 20 juni alvast in je agenda.

WeMakeThe.City

Het Inclusive Smart Cities by Design-congres wordt georganiseerd in het kader van het WeMakeThe.City-festival. Dit internationale stedelijk innovatiefestival vindt van maandag 17 t/m zondag 23 juni plaats in de Metropoolregio Amsterdam. Het festival biedt een divers programma over stedelijke vraagstukken zoals circulariteit, mobiliteit, de energietransitie en duurzame voedselsystemen. Meer informatie over het programma vind je op WeMakeThe.City.nl.

Inclusive Smart Cities by Design

johancruijff.jpg
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING