herfst_bewerkt.jpg
Nieuws

Zie de natuur groeien met de GrowApp

De herfst zet de natuur dit jaar wel in een heel bijzonder licht. Door zomerse temperaturen overdag in combinatie met koele nachten genieten we van een echte Indian Summer met intense rode herfstkleuren.

 

Inzicht krijgen in het effect van klimaatverandering

Inzicht krijgen in het effect van klimaatverandering op de natuur is niet alleen meer weggelegd voor klimaatonderzoekers. Met de GrowApp kun je hier zelf ook mee aan de slag! De continue veranderingen in de natuur breng je met deze app in beeld. Kijk bijvoorbeeld hoe de seizoenen zich ontwikkelen door animaties ervan te maken. Of maak foto’s van bomen, tuinen of complete landschappen. Hiervan stelt de app een timelapse-video samen, zodat je de veranderingen versneld terug kan zien. Een exacte foto maken van eenzelfde locatie? De app helpt je hierbij door de eerste foto transparant weer te geven, zodat je de nieuwe er precies overheen kunt leggen. Na elke nieuwe foto wordt de animatie bijgewerkt en is dan direct zichtbaar op www.growapp.today.

De GrowApp

De GrowApp is ontwikkeld naar een idee van het internationale wetenschaps- en onderwijsprogramma GLOBE van de Wageningen University. Het technische ontwerp en de bouw van de app en de website zijn uitgevoerd door Geodan in samenwerking met Forget the fish.

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING