case - Stichtse Rijnlanden vergunningaanvraag
Snel zakendoen met Stichtse Rijnlanden

Snel een vergunning aanvragen bij De Stichtse Rijnlanden

Woon je in Utrecht of omstreken? En wil je een steiger aanleggen of je huis aan het water uitbouwen? Misschien moet je dan wel een vergunning aanvragen bij hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden of de gemeente. Via de Vergunningchecker ontdek je eenvoudig of je aan de slag kan met je bouwplannen.

Minder rompslomp

Als je in Nederland iets bij het water of een dijk wil bouwen, heb je daar soms een watervergunning voor nodig. Voor veel mensen is het vaak een hele tour om te achterhalen welke papieren ze in huis moeten hebben voordat ze op een bepaalde locatie aan de slag kunnen. Niet zelden leidt dat tot een verkeerde aanvraag. Of men besluit om zonder vergunning de schop in de grond te zetten. In het ergste geval moet het waterschap mensen erop wijzen dat ze hun net aangelegde steiger weer moeten afbreken. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden wilde dit soort rompslomp graag voorkomen en schakelde de hulp van Geodan in.

De oplossing

In een paar klikken zekerheid

De Vergunningchecker van Geodan is een gebruiksvriendelijke online tool waarin alle watervergunningen en meldingen van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, maar ook de overige vergunningen van gemeenten, provincies en het Rijk zijn opgenomen. Op een kaart kun je aangeven waar je precies iets wilt gaan doen. Vervolgens beantwoord je een aantal vragen over je plannen. En daarna weet je meteen of je al dan niet een vergunning of melding van het waterschap of collega-overheden nodig hebt. Een kind kan de was doen dus.

Victor van Katwijk

Meer weten?

HR Victor_van_Katwijk

Neem gerust contact met ons op. Victor van Katwijk is onze expert op dit gebied.

Mail mij
Het resultaat

Minder tijd, betere kwaliteit

Welke vergunning heb je nodig? Bij wie moet je daarvoor zijn? En waar moet je allemaal nog meer aan denken? Met de Vergunningchecker vind je snel en eenvoudig een antwoord op deze vragen. En krijgt Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden minder onnodige of foutieve vergunningaanvragen en meldingen binnen. Dat scheelt een hoop tijd en energie.

Vergunning aanvragen? Een kwestie van even checken

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING