Over Geodan header
Disclaimer

De informatie op deze pagina’s is eigendom van Geodan

Het kopiëren van de informatie is toegestaan mits voor niet-commercieel gebruik en met bronvermelding. De prijs- en andere informatie op deze pagina’s kan zonder kennisgeving wijzigen. Aan de informatie op deze pagina’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen of opmerkingen met betrekking tot permissies en restricties kunnen gestuurd worden naar webmaster@geodan.nl. Algemene vragen kunnen gestuurd worden naar info@geodan.nl.

De pagina’s op deze site zijn gemaakt om iedereen op een juiste wijze te informeren. Ondanks onze controles en omdat het internet een onveilig medium is, is het mogelijk dat er onjuiste informatie wordt verstrekt. Geodan doet er alles aan om downloads virusvrij te houden. Desondanks adviseren wij om alle downloads van deze site te controleren met de meest actuele virusdetectie software.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840 van toepassing. Een exemplaar zenden wij u desgewenst kosteloos per e-mail toe. U kunt op deze pagina echter ook direct een exemplaar downloaden.

Download Algemene Voorwaarden

Geodan kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze site, maar voelt zich er wel verantwoordelijk voor. Meldingen van zaken waarvan u denkt dat ze onverenigbaar zijn met het Geodan beleid kunt u rapporteren aan de webmaster@geodan.nl.

 

E-mail disclaimer

Dit e-mailbericht (inclusief eventuele bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n) en strikt vertrouwelijk. Indien u niet de geadresseerde bent, verzoeken wij u dit bericht en eventuele bijlagen aan de afzender terug te sturen en het bericht te wissen en te vernietigen. Het is niet toegestaan om dit bericht, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming te gebruiken of te verspreiden.

Geodan, gevestigd te Amsterdam, Nederland, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 33 207089 sluit elke aansprakelijkheid uit wanneer informatie in dit e-mailbericht niet correct, onvolledig of niet tijdig overkomt, evenals indien er schade ontstaat ten gevolge van dit bericht. Geodan is niet aansprakelijk voor virussen in dit e-mailbericht en/of eventuele bijlagen.

 

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING