Naarden Energie
Early Access

Landelijke Digital Twin

In een Digital Twin brengen we alle beschikbare digitale informatie bij elkaar. En met deze data bouwen we vervolgens een digitale kopie van onze leefomgeving. Benieuwd hoe dat eruitziet? Laat je e-mailadres achter en krijg direct als een van de eerste toegang tot het fundament van deze Landelijke Digital Twin.

Toegang tot demo omgeving Digital Twin

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.geodan.nl/nl/cookie-privacy-policy/)

Landelijke Digital Twin

Onze ruimtelijke inrichting wordt steeds complexer, boven én onder de grond. De functies van onze omgeving doorkruisen elkaar om ruimte te bieden aan wonen, energie, transport, klimaat, voorzieningen, waterveiligheid en recreatie.

Dit maakt nieuwe omgevingsplannen maken niet eenvoudig! Daarom brengen we allerlei locatie informatie voor deze plannen bij elkaar. Dit actualiseren we en onderhouden we in een inzichtelijke digitale kopie van onze 3D leefomgeving. De zogeheten Digital Twin, een weergave van onze werkelijke leefomgeving. Voor stakeholders herkenbaar en begrijpelijk. Zodat we voor allerlei processen en toekomstplannen betere keuzes kunnen maken over onze ruimtelijke inrichting. 

Hier is ruimte voor visualisaties, analyses en dynamiek om de werkelijke omgeving zo goed mogelijk te toetsen. Met het combineren van onze landelijke Digital Twin en casus specifieke aanvullingen, ontstaat een steeds beter beeld van een omgeving die zoveel mogelijk betrokkenen aanspreekt én ook toetsbaar is bij verschillende doelgroepen. 

Deze Digital Twins leiden daarmee tot nieuwe inzichten, betere oplossingen en meer draagvlak voor besluitvorming. 

 


De voordelen

 • Inzichtelijk

  Maak betere ruimtelijke beslissingen met behulp van analyses in één inzichtelijk kaartbeeld
 • Combineer data

  Combineer data en informatie die relevant zijn voor jouw thema, ook in combinatie met eigen data
 • Schaalbaar

  Koppelbaar met duizenden ruimtelijke gegevens uit onze landelijke registers via open standaarden, van lokale gegevens tot landelijke schaal
 • 3D en Dynamisch

  Naast 3D visualisatie, ook geschikt voor dynamische weergave van sensoren en simulaties
 • Flexibel

  Een abonnement op basis van gebruik geeft toegang tot het fundament aan digital twin gegevens en tooling voor jouw gehele organisatie
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING