F77_HV 2018 August 31 1516_V2.jpg
Organisatie

Onze organisatie

Ons geo-ICT-bedrijf bestaat ruim 30 jaar en heeft 170 werknemers en vestigingen in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch. Aan het roer staan: Henk Scholten, Evert Meijer, Theo Thewessen en Henri van Mil.

Medeoprichter van Geodan

Henk Scholten

‘De vraagstukken van vandaag worden steeds complexer; of het nu gaat om de aanpassingen aan het veranderende klimaat, de inrichting van onze ruimte of het beheer van onze infrastructuur. We kunnen deze vraagstukken alleen maar beantwoorden als we kennis uit verschillende disciplines delen en over de juiste informatie beschikken. Bij Geodan hebben we hiervoor de laatste jaren een belangrijke basis gelegd. We hebben collega’s uit alle mogelijke disciplines en gebruiken de locatie als een overkoepelend concept om gegevens te integreren, analyseren en visualiseren. We zijn er in de afgelopen 30 jaar in geslaagd een heel betrouwbare partner te worden voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om leiding te geven aan zo’n organisatie.’
> Medeoprichter van Geodan en verantwoordelijk voor innovatie en research. Sinds 1990 hoogleraar Ruimtelijke Informatica, verbonden aan de School of Business and Economics (SBE) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Henk Scholten

Henk Scholten

Evert Meijer

Evert Meijer
Medeoprichter van Geodan

Evert Meijer

‘Ik vind het fascinerend hoe de combinatie van geografie en informatietechnologie zich heeft ontwikkeld sinds mijn studie sociale geografie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de start van Geodan in 1985. Het wordt steeds duidelijker dat geo-ICT een belangrijke rol zal spelen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.
Het is geweldig om met innovatie voorop te lopen en met gedreven en gepassioneerde collega’s oplossingen te maken die ertoe doen. Voor supermarkten, overheden en van milieu-instituten tot de bestrijding van ontbossing op Borneo aan toe.’
> Medeoprichter van Geodan en verantwoordelijk voor financiën, faciliteiten en control.

Directeur Operations

Theo Thewessen

‘De kracht van Geodan is dat we in staat zijn om te vernieuwen. Het is mooi om te zien dat we telkens weer nieuwe markten kunnen bedienen met nieuwe concepten en technologieën. De ‘kracht van locatie’ wordt intussen algemeen erkend. Ik weet nog goed dat tijdens mijn afstuderen in Wageningen – dan praat ik over 1987 – het woord GIS nog niet eens bestond. Nu wordt ‘locatie’ overal gebruikt en kun je er zelf aan bijdragen. Zo probeer ik fietsend, als kaartofiel/gps’er, op de mountainbike zoveel mogelijk mooie onverharde paden en wegen in Brabant in kaart te brengen en te delen via internet. Zaken die we vroeger onmogelijk achtten. Hoe de GIS-wereld er over 25 jaar uitziet? Ik denk dat locatie dan nog veel belangrijker is in ons dagelijks leven. Maar in welke vormen allemaal; wie zal het zeggen. In elk geval zie ik dan voor Geodan nog steeds een grote rol weggelegd.’
> Verantwoordelijk voor operations. Van 2015 - 2019 Lector Location Intelligence, verbonden aan de HAS Hogeschool in Den Bosch.

Theo Thewessen

Theo Thewessen

Henri van Mil

Henri van Mil
Directeur Sales en marketing

Henri van Mil

‘Met veel enthousiasme en passie willen we altijd mooie dingen maken en daarmee ook graag vooroplopen. We zijn altijd op zoek naar technologische innovaties die de klant écht verder brengen. Duurzaam en toekomstvast. Heel bijzonder is het dat samen hier ook écht samen betekent. We werken hier op een manier waarin we elkaar de ruimte geven en op elkaar vertrouwen. We zijn een mensenbedrijf. Natuurlijk gaat er ook wel eens wat mis, maar met onze passie breien we het dan ook wel weer samen recht.’
> Verantwoordelijk voor sales en marketing. Daarnaast in de vrije uren lid van de Investeringscommissie van het Brabant Startup Fund en lid van de Raad van Toezicht van Signum, een stichting met 36 basisscholen in de regio ’s-Hertogenbosch.

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING