Over Geodan_als onderzoeker.jpg
Geodan als onderzoeker

Grenzeloos pionieren

Onze location intelligence-aanpak is relevanter dan ooit. En al die nieuwe kansen aan de horizon grijpen we met beide handen aan. We gebruiken onze nieuwsgierigheid en vindingrijkheid continu om impactvolle toepassingen te ontwikkelen voor een slimmere, veiligere en duurzamere wereld.

Vindingrijk, optimistisch, gedreven

Klanten omschrijven ons als slimme jongens en meisjes. Daar zijn we trots op. Geodan is niet alleen vindingrijk, maar ook optimistisch en gedreven. Daardoor vinden wij waarde in iedere locatie. Vindingrijkheid geeft ons vleugels om grenzeloos te pionieren in location intelligence en drijft ons om de thema’s van de toekomst aan te pakken. Want als je net als wij een betere en efficiëntere wereld nastreeft, moet je de wereld eerst begrijpen.

Sneller bouwen aan een duurzaam land

Geodan deinst niet terug voor keiharde wetenschap. Sterker nog, we hebben een eigen research en development-afdeling waar een team van experts dagelijks onderzoekt hoe we nieuwe kennis en inzichten kunnen gebruiken voor nieuwe mogelijkheden en toepassingen van location intelligence. Zo houden we deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten:

  • Internet of Things
  • Big Data
  • Virtual reality
  • 3D Data
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING