F77_HV 2018 August 31 1516_V2.jpg
Geodan als werkgever

Pionieren naar impactvolle oplossingen

Geodan is een hechte, enthousiaste groep wereldverbeteraars die Nederland graag veiliger, duurzamer en slimmer wil maken met location intelligence. Dat bereik je niet als je altijd maar binnen de gebaande paden blijft. Daarom krijgen onze medewerkers alle ruimte om te ontdekken en experimenteren.

Samen het verschil maken

De energietransitie vormgeven? Onze samenleving een stukje slimmer en veiliger maken? Of ervoor zorgen dat we snel onze weg kunnen blijven vinden in het drukke en dichtbevolkte Nederland? Bij Geodan zetten we alles op alles voor slimme oplossingen. Onze medewerkers – van ervaren GIS-professional tot ambitieus talent – onderzoeken namelijk continu hoe ze met location intelligence een bijdrage kunnen leveren aan de vele uitdagingen van vandaag en morgen.

Ruimte voor groei, ontwikkeling en initiatief

Complexe vraagstukken vertalen naar innovatieve location intelligence-oplossingen doe je niet zomaar. Daar is kennis en kunde voor nodig. Daarom krijgen onze medewerkers alle kansen om zich te blijven ontwikkelen. En verwachten we dat Geodanners hun nieuwe inzichten en verrassende vondsten delen met collega’s. Want samen weet en kun je meer.

Bij Geodan zetten we alles op alles voor slimme oplossingen.

Vacatures

Werken bij Geodan

Wil jij samen met ons het verschil maken? Wij staan altijd open voor enthousiast talent of ervaren GIS-professionals!

Werken bij Geodan
Nikkie den Dekker.jpg
Nikkie den Dekker, adviseur location intelligence
"In ons Data & Services-team krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En uiteenlopende klantwensen te vertalen in slimme dataproducten. Zo help je jouw klanten meer inzicht te krijgen, hun kosten te verlagen en werkprocessen te verbeteren."
Word jij mijn collega?
Kubra Duruer.jpg
Kübra Türk-Duruer, UX/UI-designer
"Mijn collega’s kunnen zo ongeveer álles met complexe data uit veel verschillende bronnen. Aan mij de taak om die data vervolgens te presenteren in een helder, gebruiksvriendelijk ontwerp voor onze eindgebruikers. Opdrachten die bijdragen aan een slimmere, veiligere of duurzamere wereld.”
Werken bij Geodan
Job Bakker.jpg
Job Bakker, Java ontwikkelaar
"Wat mij als programmeur en Java ontwikkelaar écht voldoening geeft, is dat moment waarop je weet: met dit idee, met deze app voor onze cloud-oplossing, helpen we de klant lichtjaren vooruit."
Word jij mijn collega?
Djamilja Oud.jpg
Djamilja Oud, specialist Research Team
"Als BIM-Geo stagiair ligt de (3D-)wereld aan je voeten én bouw je gelijk aan je cv. Help ons gebouwen in detail op de kaart te plaatsen en met hulp van een game engine virtueel te beleven. The future is now!"
Word jij mijn collega?
Tatiana van den Bosch (2).jpg
Tatiana van den Bosch, communicatieadviseur
"In ons team werken we aan een communicatiemix om onze mooie oplossingen onder de aandacht te brengen. Impactvolle toepassingen om de wereld slimmer, veiliger en duurzamer te maken. Daar dragen we graag ons steentje aan bij!"
Werken bij Geodan
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING