Werken Bij Geodan Header Javaplein
Business Consultant

Business Consultant

32 tot 40 uur per week

Ben jij de Business Consultant die zorgt dat onze impactvolle oplossingen helpen bij het succesvoller maken van onze klanten?

Je adviseert gerenommeerde opdrachtgevers over het verbeteren van hun informatievoorziening. Hierbij zijn geografische informatie, location intelligence en big data de centrale thema’s. Je werkt intensief samen met onze opdrachtgevers. En bent nieuwsgierig en op de hoogte van wat er speelt in de markt. Je verzamelt informatie, adviseert en komt samen met de opdrachtgever tot de beste oplossingen. Samen met collega’s werk je deze oplossing uit in heldere offertes. Ook ben je in staat zelfstandig kansen te creëren bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. En je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Of bent bereid hieraan te werken.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij Geodan hebben we een werkklimaat waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen. Met onze roots in de wetenschap en een sterke focus op innovatie, is er veel aandacht en tijd voor kennisontwikkeling. Kennis waar je (soms) zelf naar op zoek gaat, die je deelt met collega’s en weer toepast in nieuwe opdrachten. Daarvoor krijg je veel vrijheid, tijd en verantwoordelijkheid. We verwachten dat je zelf ook initiatief neemt.

 

Deze functie bij Geodan is je op het lijf geschreven als:

  • je graag helpt bij maatschappelijke vraagstukken en je ervaring hebt met ondergrondse infrastructuren, incident- en crisismanagement, informatievoorzieningen in de leefomgeving, energietransitie, last mile-logistiek en/of route-optimalisatie;
  • je een academische studie hebt afgerond op het gebied van bedrijfs- of bestuurskunde, (informatie)technologie, ruimtelijke ordening en/of geografie;
  • je ervaring hebt met business- of IT-consultancy;
  • je ervaring of een sterke affiniteit hebt met geo-ICT en location intelligence;
  • je analytisch bent en uitstekende communicatieve vaardigheden hebt waardoor je overtuigt.

En je hebt een streepje voor als je een netwerk hebt opgebouwd in de genoemde thema’s.

 

Wij bieden jou:

  • een uitdagend werkpakket bij een innovatief en succesvol geo-ICT bedrijf;
  • een positieve, informele en collegiale werksfeer;
  • een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen;
  • een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken.

 

Oplossingen die het verschil maken

Een tool voor het berekenen van het rendement van nieuwe duurzame energievormen, of een compleet systeem om het spoor beschikbaar en veiliger te maken: al meer dan 30 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve impactvolle oplossingen. Dat doen we vanuit Amsterdam en Den Bosch voor uiteenlopende opdrachtgevers: van PostNL, ABN AMRO en verschillende Waterschappen, tot Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan organisaties in de publieke sector.

 

Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met onze Business Consultant Peter de Graaf op telefoonnummer 020 571 13 11. Je sollicitatie met curriculum vitae kun je per e-mail sturen naar: werkenbij@geodan.nl t.a.v. Graziella Barrow, onder vermelding van ‘Business Consultant’.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

> Bekijk al onze openstaande vacatures

Geodan GIF 4

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Reinier (Business Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Geodan werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING