Werken Bij Geodan Header Javaplein
C# Unity 3D ontwikkelaar

C# Unity 3D ontwikkelaar

32 tot 40 uur per week

Ben jij een game developer met een passie voor de Y-dimensie? Wil je samen met ons team van gecertificeerde Unity ontwikkelaars nieuwe geo-games maken? Wil jij weten hoe je Nederland virtueel beleefbaar maakt met onze uitgebreide collectie geodata?

Met onze Geomagine technologie brengen wij geodata en modellen van de bestaande leefomgeving bijeen op een 3D-canvas. Op die manier maken wij een speelbare versie van Nederland. Wil jij ėchte problemen oplossen en intelligente locatie apps bouwen op basis van Virtual Reality en Augmented Reality?

Wij zijn Geodan, een van de leidende Geo-ICT bedrijven in Europa. Wij geloven in de kracht van gaming.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch en we zijn op zoek naar C# Unity 3D ontwikkelaars. Je gaat meedraaien in ons multidisciplinaire Research & Development team. Samen met je teamgenoten werk je aan vernieuwende en uitdagende oplossingen. Je komt zo in aanraking met state of the art technologieën zoals Hololens, Vive, Tango/Arcore/Arkit smartphones, 3D-printers enzovoorts.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij Geodan koesteren we een werkklimaat waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen. Onze roots ligt in de wetenschap en we hebben een sterke focus op innovatie. Als specialist is kennisontwikkeling voor ons en dus ook voor jou een absolute ‘must’. We ondersteunen de ontwikkeling van je vakmanschap daarom volop en je krijgt veel vrijheid, tijd en verantwoordelijkheid.

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • ervaring hebt met programmeren met Unity 3D in combinatie met C#.NET en Visual Studio;
 • een opleiding als game developer hebt of een Bachelor of Master diploma hebt op het gebied van ICT of een ruimtelijke studie;
 • jouw carrière als Unity ontwikkelaar naar een hoger niveau wil tillen;
 • passie hebt voor Geo en 3D;
 • nieuwsgierig bent naar het (leren) toepassen van wiskunde en rekenmodellen;
 • interesse hebt in (realtime) data visualisatie.

Je hebt een streepje voor als je bekend bent met één of meer van de volgende onderwerpen:

 • 3D-modellering pakketten als Maya, Sketchup, AutoCAD, Revit, Solibri, Tekla of CityEngine;
 • scriptingtalen zoals Python, Javascript, R of Matlab;
 • BIM, GIS of BIM-GIS software.

We bieden jou:

 • leuk werk, een positieve, informele en collegiale werksfeer en goede begeleiding;
 • een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen;
 • de mogelijkheid om fulltime of parttime te werken;
 • mogelijkheden tot verdere opleiding en certificering.

 

Oplossingen die het verschil maken

Een indoor navigatie app ontwikkelen voor blinden en slechtzienden. De bezoekersstromen optimaliseren voor de Amsterdam Arena. Een 3D serious game ontwikkelen voor Rijkswaterstaat. Een compleet systeem bouwen om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Minecraft gebruiken om kinderen hun wijk te verduurzamen. Al meer dan 30 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om uitdagende vraagstukken te vertalen naar innovatieve oplossingen die echt impact hebben. 3D speelt hierin een steeds grotere rol. Wij doen dat voor uiteenlopende opdrachtgevers: van PostNL, ABN AMRO en verschillende Waterschappen, tot Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan organisaties in de publieke sector.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Steven Fruijtier op telefoonnummer 020 571 13 11. Je schriftelijke motivatie met curriculum vitae kun mailen naar werkenbij@geodan.nl, t.a.v. Graziella Barrow, onder vermelding van ‘C# Unity 3D Ontwikkelaar’. Ook als je een stageplaats zoekt, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

> Bekijk al onze openstaande vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geodan GIF 1

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Julian (senior developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij Geodan te doen. Oké, ik overdrijf, maar Geodan is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij Geodan informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING