Werken Bij Geodan Header Javaplein
Consultant Logistiek & Mobiliteit

Consultant Logistiek & Mobiliteit

32 tot 40 uur per week

Heb je sterke interesse voor de werkprocessen van onze opdrachtgevers? Haal je er voldoening uit om een verschil te maken met onze innovatieve oplossingen?

We zoeken per direct een enthousiaste consultant die zijn of haar tanden wil zetten in de locatie-uitdagingen die liggen in het domein Logistiek & Mobiliteit. Als consultant werk je met én voor opdrachtgevers zoals PostNL, Transvision en Facilicom. Je helpt onze klanten met het optimaliseren van hun werkprocessen door het slim inzetten van onze location intelligence kennis en diensten. Als consultant ben je spin in het web en zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Je levert een oplossing die echt past bij het werk van de opdrachtgever en die zoveel mogelijk standaard vanuit ons platform geleverd wordt. Je weet hoe je in een Agile omgeving wensen kan vertalen naar concrete features en user stories. Kortom: we bieden je een uitdagende en afwisselende functie!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een afgeronde academische- of HBO-opleiding;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in het consultancy vak, bij voorkeur in een B2B omgeving;
 • Je hebt sterke affiniteit met en ervaring binnen het domein Logistiek & Mobiliteit;
 • Je bent in staat om snel kennis op te doen van de locatie-uitdagingen die spelen in het logistieke domein, zoals route-optimalisatie, last-mile delivery en Mobility as a Service;
 • Je voelt je thuis op het raakvlak tussen Geo-ICT en Business en weet beide werelden bij elkaar te brengen;
 • Je weet als geen ander hoe je een goede relatie met nieuwe en bestaande klanten opbouwt en onderhoudt;
 • Je ziet kansen bij onze klanten en je schakelt tijdig onze sales collega’s in om die kansen samen te verzilveren;
 • Je maakt je de Geodan producten, diensten en ons platform snel eigen;
 • Je bent bekend met werken in een Agile omgeving en je bent vertrouwd met Scrum.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagend werkpakket bij de marktleider in de Geo-ICT;
 • Een fijne, informele en collegiale werksfeer waar ruimte is voor groei en ambitie;
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen via de Geodan Academy;
 • Werken vanuit Amsterdam en/of Den Bosch en vanuit huis;
 • De mogelijkheid om onze klanten te helpen met oplossingen die het verschil maken.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group, met 250 medewerkers die gezamenlijk de markt aan het veroveren zijn en die met behulp van Location Intelligence impact maken in Nederland en daarbuiten. Onze kantoren vind je in Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein en Almelo.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Nick Naus, Manager Consultancy, via telefoonnummer 020-5711311. Solliciteer op deze functie door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Of mail je schriftelijke motivatie met curriculum vitae naar werkenbij@geodan.nl t.a.v. Graziella Barrow, onder vermelding van 'Consultant Logistiek & Mobiliteit'. 

Aangezien de meerderheid van onze opdrachtgevers Nederlands spreekt, is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Since the majority of our customers are Dutch speaking, mastering the Dutch language is mandatory.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

> Bekijk al onze openstaande vacatures

Geodan GIF 4

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Reinier (Business Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Geodan werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

Werken bij Geodan

Solliciteer direct

Contactformulier

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.geodan.nl/nl/cookie-privacy-policy/)
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING