Werken Bij Geodan Header Javaplein
Een stage bij Geodan

Een stage bij Geodan

Stagelopen of afstuderen bij Geodan? Wij hebben regelmatig plek voor enthousiaste studenten die een afstudeer- of stageplek zoeken. We vinden het namelijk leuk om je te helpen praktijkkennis van ons mooie geo-ICT-vak op te doen. Bovendien laten we ons graag verrassen door frisse ideeën en nieuwe kennis die jij als stagiair of laatstejaarsstudent met je meebrengt. En ten slotte, eerlijk is eerlijk… hopen we natuurlijk dat je na een succesvolle afronding van je opleiding bij ons solliciteert.

Geodan Academy

Als stagiair kun je, net als al onze collega’s, gebruikmaken van de Geodan Academy. Dit zijn de leerfaciliteiten die wij inzetten om onze vakkennis verder te ontwikkelen. Door bijvoorbeeld cursussen of e-learningmodules te volgen of deel te nemen aan de lunchsessies en workshops van onze Geodan Academy, werk je aan een nog mooier cv! Verder kun je natuurlijk rekenen op goede begeleiding van een bevlogen en vakkundige collega.

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer! Vul het formulier onderaan deze pagina in of mail je motivatie met CV, onder vermelding van ‘Stageplaats’ of ‘Afstudeerplaats’ naar: werkenbij@geodan.nl t.a.v. Graziella Barrow.

Alles is bespreekbaar

Samen kunnen we invulling geven aan verschillende type stageopdrachten en afstudeeronderzoeken. Een werkstage bijvoorbeeld, waarin je zoveel mogelijk meedraait met onze ‘normale’ werkzaamheden. Maar je kunt ook zelf een stageopdracht bedenken of bij ons aan je (afstudeer)onderzoek werken. We vinden het leuk als je zelf al interessante ideeën hebt over je onderzoek of over het werk dat je zou willen doen. En als je er nog niet helemaal uit bent, denken we graag met je mee. Waarbij we natuurlijk rekening houden met de specifieke eisen van jouw opleiding.

Geodan GIF 3

Word jij de nieuwe collega van Tatiana?

Tatiana (communicatieadviseur) had een hekel aan aardrijkskunde

“Een ‘geogeek’? Nee, ik had vroeger juist een hekel aan aardrijkskunde. Ik ben begonnen als stagiaire en werk nu op de communicatieafdeling. Wij zijn binnen Geodan een beetje de uitzondering wat betreft passie voor geo. Je hoeft bij mij niet aan te kloppen voor GIS- of IT-tips. Ons team denkt vooral creatief na over hoe we ingewikkelde oplossingen en geojargon in begrijpelijke taal vertalen. Dat is een leuke uitdaging met veel afwisseling. Van toffe flyers ontwerpen tot een contentstrategie uitdenken. Geo is niet mijn lust en mijn leven, maar ik werk inmiddels al 10 jaar met heel veel plezier bij Geodan. Dus ze doen hier toch iets goed!”

Solliciteren

Contactformulier

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING