Werken Bij Geodan Header Javaplein Small
Java-developer

Java-developer

32 tot 40 uur per week

Je werkt in veelal grotere projecten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Je draagt bij aan de ontwikkeling van webservices en apps voor onze succesvolle cloud- en SaaS-oplossingen. Je denkt niet alleen vanuit je eigen kaders, maar luistert ook naar de ideeën van collega’s. Je vindt het leuk om je kennis te delen en samen naar nieuwe oplossingen te zoeken.

Groei en ontwikkeling

Je maakt deel uit van een bouwteam dat werkt volgens de voor Geodan kenmerkende ‘open’ cultuur. Je krijgt volop vrijheid en vertrouwen. Tegelijkertijd rekenen we erop dat je initiatief en verantwoordelijkheid neemt en leergierig en zelfredzaam bent. We hechten veel waarde aan innovatie en kennisontwikkeling. Er is dan ook veel ruimte voor het volgen van cursussen. Bovendien organiseren we regelmatig interne bijeenkomsten en workshops ‘voor en door collega’s’. En we gebruiken ons interne discussieplatform om kennis te delen. De kennis die zo wordt opgedaan, passen we weer toe in de ontwikkeling van creatieve oplossingen voor onze klanten.

 

Wat wij vragen:

 • enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring met uiteenlopende ICT-technieken en platforms. Enkele referentiepunten: Spring, Hibernate, Java EE, Linux, Android, HTTP, REST, OO, UML, design patterns, Github, Maven, Nexus, Teamcity, IntelliJ;
 • ervaring met Geo-ICT-technieken en -protocollen. Enkele referentiepunten: GeoServer, GeoTools, PostGIS, Oracle Spatial, OpenLayers, WMS, WFS;
 • ervaring met Scrum als werkmethodiek;
 • je bent een teamspeler en programmeren is je hobby;
 • je bent collegiaal, zelfstandig, leergierig en je neemt initiatief;
 • je bent flexibel en houdt van afwisselende werkzaamheden;
 • je hebt een academische- of hbo-opleiding afgerond op het gebied van Geo en/of ICT;
 • je communiceert gemakkelijk en beheerst de Nederlandse taal.

Wat wij bieden:

 • een uitstekende positie bij een innovatief en succesvol Geo-ICT bedrijf;
 • actieve kennisontwikkeling en alle ruimte voor training en cursussen;
 • een positieve, informele en ontspannen werksfeer waarin je altijd kunt rekenen op de hulp van collega’s;
 • een marktconform salaris;
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen;
 • een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken;
 • een werkplek in ’s-Hertogenbosch of Amsterdam.

Over Geodan

Geodan richt zich op het ontwikkelen van ICT-infrastructuren voor het beheren, analyseren en beschikbaar stellen van ruimtelijke informatie. Hiertoe worden diensten en producten geleverd zoals cloud- en SaaS-oplossingen, apps, maatwerk GIS-oplossingen, geografische data, consultancy en opleidingen.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group, met 250 medewerkers die gezamenlijk de markt aan het veroveren zijn en die met behulp van Location Intelligence impact willen maken in Nederland en daarbuiten. Onze kantoren vind je in Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein, Almelo en Polen.

> Bekijk al onze openstaande vacatures

Meer informatie

Neem voor aanvullende informatie contact op met Joost Maus, joost.maus@geodan.nl. Solliciteer op deze functie door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Of mail je schriftelijke motivatie met curriculum vitae naar werkenbij@geodan.nl, t.a.v. Graziella Barrow en onder vermelding van ‘Java-developer’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geodan GIF 5

Word jij de nieuwe collega van Jasper?

Jasper (developer) ontwikkelt webapps en basgitaar-skills

“Ja, we zijn veel bezig met geografie en ICT. Maar wat ik leuk vind aan Geodan zijn juist de dingen waarbij je niet meteen aan geo denkt. Applicaties waarin geen kaart te zien is, maar die wél draaien op logica van kaarten. Je hoeft je als je bij Geodan werkt in ieder geval niet te vervelen. Er zijn hardloopgroepjes en mountainbikeclubs. Ik ga wekelijks met collega’s naar de boulderhal en jam op mijn basgitaar in de Geodan-band. Het is leuk om elkaar ook buiten werk te zien. Het schept een fijne band tussen collega’s. De sfeer hier is top.”

Solliciteren

Contactformulier

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING