Werken Bij Geodan Header Javaplein
(Junior) ontwikkelaar/onderzoeker

Ontwikkelaar/onderzoeker

32 tot 40 uur per week

Ben jij de gedreven creatieve ontwikkelaar die voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen? Wij zijn per direct op zoek naar een (junior) ontwikkelaar voor ons researchteam. Je bepaalt mede het innovatieve karakter van Geodan.

Het researchteam bestaat uit 12 creatieve medewerkers. Samen vormen zij het "onderzoekslaboratorium" van Geodan en ontwikkelen zij onder andere software op het gebied van kaart-visualisatie, 3D applicaties, pointclouds, sensoren, BIM en ruimtelijke modellering. Er wordt gewerkt met een scala aan technieken en tools, zoals HTML5, Python, C#, JavaScript, Machine Learning en GIS software (Esri en open source).

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij Geodan hebben we een werkklimaat waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen. Met onze roots in de wetenschap en een sterke focus op innovatie, is er veel aandacht en tijd voor kennisontwikkeling. Kennis waar je zelf naar op zoek gaat, die je deelt met collega’s en weer toepast in nieuwe opdrachten. Daarvoor krijg je veel vrijheid, tijd en verantwoordelijkheid. We verwachten dat je zelf ook initiatief neemt.

 

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • een allround ICT ontwikkelaar bent;
 • flexibel bent en houdt van variatie;
 • nieuwsgierig en initiatiefrijk bent;
 • ervaring hebt met uiteenlopende technieken en je nieuwe technieken snel eigen maakt;
 • een academische- of HBO-opleiding op het gebied van ICT of ruimtelijke studies (bijvoorbeeld geologie of geografie) hebt gevolgd;
 • zelfstandig werkt en je verantwoordelijk voelt.

 

Je hebt een streepje voor als je bekend bent met:

 • 3D;
 • pointclouds;
 • Internet of Things.

Wij bieden jou:

 • leuk werk, een positieve, informele en collegiale werksfeer en goede begeleiding;
 • veel ruimte om aan vernieuwende projecten te werken en te leren;
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen;
 • een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid om fulltime of parttime te werken.

 

Oplossingen die het verschil maken

Een indoor navigatie app ontwikkelen voor blinden en slechtzienden. De bezoekersstromen optimaliseren voor de Amsterdam Arena. Een 3D serious game ontwikkelen voor Rijkswaterstaat. Een compleet systeem bouwen om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Minecraft gebruiken om kinderen hun wijk te verduurzamen. Al meer dan 30 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om uitdagende vraagstukken te vertalen naar innovatieve oplossingen die echt impact hebben. 3D speelt hierin een steeds grotere rol. Wij doen dat voor uiteenlopende opdrachtgevers: van PostNL, ABN AMRO en verschillende Waterschappen, tot Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan organisaties in de publieke sector.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Steven Fruijtier op telefoonnummer 020 571 13 11. Je schriftelijke motivatie met curriculum vitae kun je mailen naar werkenbij@geodan.nl, t.a.v. Graziella Barrow, onder vermelding van ‘ Vacature (junior) ontwikkelaar/onderzoeker’

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

> Bekijk al onze openstaande vacatures

 

Geodan GIF 6

Word jij de nieuwe collega van Marco?

Marco (senior developer) voorspelt het pad van natuurbranden

“Ik had vroeger op verjaardagen weinig interessants te melden over mijn werk. Sinds ik bij Geodan werk wel. We leveren met onze projecten een positieve bijdrage aan de maatschappij. Daar ben ik trots op! Incidenten detecteren voor ProRail bijvoorbeeld. We markeren de locatie van een incident en zorgen dat hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Of we voorspellen hoe natuurbranden zich verspreiden op basis van locatie, weergegevens, ondergrond en vegetatie. Bovendien kan ik mijn creativiteit kwijt in mijn werk. Ik experimenteer met 3D-kaarten. Dat vind ik zó leuk dat ik daar zelfs in het weekend nog mee bezig ben.”

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING