Werken Bij Geodan Header Javaplein
Key Accountmanager

Key Accountmanager

32 tot 40 uur per week

Als Key Accountmanager bij Geodan zorg je ervoor dat onze grote accounts goed bekend is met wat wij allemaal te bieden hebben. Jij bent onze vooruitgeschoven post bij ProRail, Kadaster en Rijkswaterstaat en je weet als geen ander welke vragen daar spelen én wat de verwachtingen en wensen van deze opdrachtgevers zijn. Je bent bekend met de materie bij deze organisaties, je kent er je weg en je bent een vanzelfsprekend eerste aanspreekpunt voor beslissers op verschillende niveaus. Je signaleert zo kansen en je zorgt dat jij en je collega’s deze op slagvaardige wijze opvolgen. Je denkt met de klant mee over complexe vraagstukken en vertaalt deze naar praktische oplossingen, gebaseerd op onze Location Intelligence en passend binnen ons SAAS portfolio. Je werkt samen met de beste professionals in de Geo-ICT en je kan rekenen op vakkundige ondersteuning door je collega’s. Je stelt samen met je collega's een strategisch accountplan op en bewaakt de uitvoering. Ook stel je voortgangsrapportages op en ben je in staat om met een goede analyse zowel je interne- als externe opdrachtgevers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Als resultaat van je activiteiten groeit onze dienstverlening en dragen we bij aan het succes van ProRail, Kadaster en Rijkswaterstaat.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een commerciële HBO of WO opleiding afgerond;
 • Je bent ondernemend en je hebt overtuigingskracht;
 • Je bent bedreven in het verwerven van nieuwe opdrachten en hebt ervaring met aanbestedingen;
 • Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring in een commerciële B2B functie. bij voorkeur bij een SaaS leverancier;
 • Je bent vertrouwd met het werk van ProRail, Kadaster en/of Rijkswaterstaat of je hebt ervaring bij vergelijkbare organisaties;
 • Je communiceert op prettige wijze en bent in staat om snel goede relaties op te bouwen met opdrachtgevers;
 • Jij pakt de regie en kan strak plannen en organiseren om de gestelde doelen te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Afwisselend en uitdagend werk bij de marktleider in de geo-ICT;
 • Een fijne, collegiale en inspirerende werksfeer;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je te blijven ontwikkelen, door gebruik te maken van de Geodan Academy;
 • Werken vanuit Amsterdam, Nieuwegein, Den Bosch, vanuit huis en natuurlijk bij de opdrachtgever;
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een flexibele verlofregeling;
 • Een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken;
 • De mogelijkheid om onze klanten te helpen met oplossingen die een wezenlijk verschil maken.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland!

 

Meer informatie

Neem voor aanvullende informatie contact op met Vera Bánki via telefoonnummer 020 - 571 13 11. Je kan je schriftelijke motivatie met curriculum vitae mailen naar: werkenbij@geodan.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie Key Accountmanager’.

> Bekijk al onze openstaande vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Aangezien bij het merendeel van onze opdrachtgevers Nederlands de voertaal is, is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING