Werken Bij Geodan Header Javaplein
Projectmanager

Projectmanager

32 tot 40 uur per week

Wat wij doen en wat wij willen bereiken

Wij willen Nederland veiliger, duurzamer en slimmer maken met Location Intelligence. Ons waardevolle aanbod aan software en geodata ontsluiten wij met de modernste technieken vanuit ons GeodanMaps cloud platform. Wij leveren daarbij topkwaliteit en dat vertaalt zich naar een mooie groep zeer tevreden klanten. Wij helpen hen met uiteenlopende oplossingen en toepassingen zoals Smart Cities, de Energietransitie, onze Vergunningen suite, met logistieke vraagstukken en nog veel meer. Volgens onze klanten doen wij dingen die anderen niet kunnen en leveren we essentiële meerwaarde. Kortom, wij blinken uit op inhoud en technologie en steeds meer opdrachtgevers maken daar gebruik van. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Het werken bij Geodan als projectmanager

Als projectmanager bij Geodan heb je een dynamische agenda en is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van projecten en bent daarbij het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je speelt daarbij als projectmanager een rol vanaf de eerste stappen in het sales traject tot en met het in beheer nemen van een oplossing. Je opereert vanuit een organisatie waar goed samenwerken en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Je maakt deel uit van een team van ervaren projectmanagers waarmee je altijd kan sparren en waarmee je je kennis en ervaring deelt. Tijdens je projecten werk je veel samen met onze product owners, accountmanagers en sales collega’s. Voor de uitvoering van onze projecten zijn we volgens de Agile principes georganiseerd en er wordt vanuit Scrum teams gewerkt. Naar onze klanten toe werken we Agile en volgens Prince2 principes.

Jezelf ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geodan is een organisatie waar veel kansen en mogelijkheden liggen voor leergierige en gedreven collega's. We waarderen het dat je wil groeien. Je krijgt daarom volop tijd en ruimte om je te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het bezoeken van seminars en congressen. Je kan ook gebruik maken van de uitgebreide en uiteenlopende opleidingsvormen die we vanuit de Geodan Academy aanbieden.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een afgeronde academische- of HBO-opleiding;
 • Je hebt enkele jaren ervaring als projectmanager of als service manager in het ICT-werkveld, bij voorkeur in de Geo-ICT; 
 • Je hebt affiniteit met geografische informatievoorziening;
 • Je bent bekend met werken in een Agile omgeving en je bent volledig vertrouwd met werkmethoden zoals Prince2 en Scrum;
 • Je houdt van heldere afspraken, voelt de situatie goed aan en je past je handelswijze daar op aan; 
 • Je bent besluitvaardig en je hebt een doelgerichte, kwaliteitsgerichte en professionele instelling;
 • Je bent in staat om de collega’s te motiveren en te coachen;
 • Je hebt een open instelling, bent kritisch naar jezelf en naar je collega’s, en je wil jezelf verder ontwikkelen.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een afwisselende en uitdagende functie bij de marktleider in de geo-ICT;
 • Een fijne, inspirerende werksfeer waar collegialiteit en samenwerken belangrijke uitgangspunten zijn;
 • Een salaris van € 3.500 – € 5.000 bruto p/m (afhankelijk van ervaring) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Werken vanuit Amsterdam en/of Den Bosch en vanuit huis;
 • De mogelijkheid om onze klanten te helpen met relevante oplossingen die echt een verschil maken.

Over Geodan

Ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een zeer breed scala aan organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de GOconnectIT Groep, met 250 medewerkers die gezamenlijk de markt aan het veroveren zijn en die met behulp van Location Intelligence impact willen maken in Nederland en daarbuiten. Onze kantoren vind je in Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein, Almelo en Polen.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Operations Manager Joost Maus of HR manager Rene Bruinink, via telefoonnummer 020-5711311. Solliciteer op deze functie door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Of mail je schriftelijke motivatie met curriculum vitae naar werkenbij@geodan.nl t.a.v. Graziella Barrow, onder vermelding van 'Vacature Projectmanager'.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aangezien het merendeel van je collega's Nederlandstalig is, vragen wij uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Since the majority of your colleagues are Dutch speaking, we expect good written and spoken Dutch language skills.

Solliciteren

Contactformulier

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING