Werken Bij Geodan Header Javaplein
Sales Executive Geodata

Sales Executive Geodata

32 tot 40 uur per week

Ga jij ons de meest succesvolle geodata partner van Nederland maken? De markt van (geografische) data heeft voor jou geen geheimen en de behoefte van klanten ken je als geen ander. Met jouw energie maak jij (potentiële) klanten enthousiast over wat wij hen kunnen bieden. Als eerste aanspreekpunt zorg jij ervoor dat onze klanten blij zijn met onze oplossingen.

Wat wij doen en wat wij willen bereiken

Wij willen Nederland veiliger, duurzamer en slimmer maken met Location Intelligence. Dat begint altijd met geodata. Dit betreft allerlei soorten data die we toepassen in uiteenlopende oplossingen zoals Smart Cities, Virtual Reality, de Energietransitie, in logistieke processen en nog veel meer. Ons waardevolle aanbod aan data ontsluiten wij met de modernste technieken vanuit ons GeodanMaps platform. Dit noemen we Data as a Service (DaaS). Wij leveren daarbij topkwaliteit en dat vertaalt zich naar een mooie groep zeer tevreden klanten. Volgens hen doen wij dingen die anderen niet kunnen en leveren we essentiële meerwaarde. Kortom, wij blinken uit op inhoud en technologie. Maar we willen meer klanten laten profiteren van onze DaaS diensten. Daarom zoeken we jou!

Werken bij Geodan

Geen dag is hetzelfde, want jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het signaleren en opvolgen van leads en het voeren van salesgesprekken. Je herkent daarbij de (onderliggende) klantvraag en vertaalt onze oplossing naar een voor de klant begrijpelijk aanbod. Je werkt gestructureerd en houdt zo goed zicht op je klantportfolio. Je opereert vanuit een organisatie waar goed samenwerken en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. We gaan voor elkaar door het vuur en werken hard om onze doelstellingen te overtreffen. Met een gezonde dosis zelfredzaamheid kun je in alle vrijheid je werk doen. Je kunt daarbij rekenen op een professioneel team van (online) marketing collegas en productmanagers. Ook op het gebied van Location Intelligence en geodata werk je met de slimste mensen in het vak. Jij sluit de deal, en je collega's zorgen voor een goede dienstverlening.

Ambitie en jezelf ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geodan is een organisatie waar veel kansen en mogelijkheden liggen voor gedreven collega's. We begrijpen dat jij jezelf wil blijven ontwikkelen, en daar worden wij als bedrijf ook beter van. Kom maar op met die goede ideeën dus!

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een afwisselende en uitdagende functie bij de marktleider in de geo-ICT;
 • Een fijne en inspirerende werksfeer;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door e-learning (Udemy) via de Geodan Academy;
 • Werken vanuit Amsterdam en/of Den Bosch en vanuit huis;
 • Een salaris van € 3.500 – € 5.000 bruto p/m (afhankelijk van ervaring);
 • De mogelijkheid om onze klanten te helpen met oplossingen die het verschil maken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een opleiding op HBO- of WO niveau;
 • Je bent energiek, ondernemend en collegiaal;
 • Je bent een hunter met de drive om commercieel succesvol te zijn en met een bewezen track record;
 • Je kent de markt van (geo)data en je weet de behoefte van onze klantgroepen te vertalen naar onze DaaS oplossingen;
 • Je hebt enkele jaren B2B ervaring, bij voorkeur met geodata;
 • Je bent een teamspeler met een winnaarsmentaliteit.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een zeer breed scala aan organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group, met 250 medewerkers die gezamenlijk de markt aan het veroveren zijn en die met behulp van Location Intelligence impact willen maken in Nederland en daarbuiten. Onze kantoren vind je in Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein, Almelo en Polen.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met business manager Niels Bourgonjen of HR manager Rene Bruinink, via telefoonnummer 020-5711311. Solliciteer op deze functie door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Of mail je schriftelijke motivatie met curriculum vitae naar werkenbij@geodan.nl t.a.v. Graziella Barrow, onder vermelding van 'Sales Executive Geodata'.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Contactformulier

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING