Werken Bij Geodan Header Javaplein
Trainee Business Consultant

Trainee Business Consultant

32 tot 40 uur per week

Ben jij een nieuwsgierige en creatief denkende young professional, op zoek naar een werkplek waar je alle ruimte krijgt om jouw kennis te ontwikkelen en in te zetten? En denk je graag na over impactvolle oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken?

Wij verwachten dat je al enige werkervaring hebt (1 à 2 jaar). Zodat we tijdens het traineeship kunnen focussen op de ontwikkeling van je consultancy skills. Ook leer je onze opdrachtgevers goed kennen en help je hen bij het verbeteren van hun informatievoorziening. Hierbij zijn geografische informatie, location intelligence en big data de centrale thema’s. Je werkt intensief samen met onze opdrachtgevers. En verzamelt informatie, adviseert en komt samen met de opdrachtgever tot impactvolle oplossingen.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij Geodan hebben we een werkklimaat waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen. Met onze roots in de wetenschap en een sterke focus op innovatie, is er veel aandacht en tijd voor kennisontwikkeling en je persoonlijke ontwikkeling. Zo doorloop je een op maat gesneden traject dat je samen met je begeleider opstelt. Daarin ontdek en ontwikkel je verschillende skills en kun je altijd terugvallen op de kennis van de Senior Business Consultant.

Wij bieden jou:

 • een uitdagend werkpakket bij een innovatief en succesvol geo-ICT bedrijf;
 • een positieve, informele en collegiale werksfeer;
 • een persoonlijke begeleider die je helpt met het realiseren van je leerdoelen en met het opzetten van je netwerk;
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen;
 • een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken.

Deze functie is je op het lijf geschreven als:

 • je 1 of 2 jaar werkervaring hebt;
 • je graag helpt bij maatschappelijke vraagstukken op het gebied van ondergrondse infrastructuren, incident- en crisismanagement, informatievoorzieningen in de leefomgeving, energietransitie, last mile-logistiek en route-optimalisatie;
 • je een academische studie of hbo-studie hebt afgerond op het gebied van bedrijfs- of bestuurskunde, (informatie)technologie, ruimtelijke ordening en/of geografie;
 • je een sterke affiniteit hebt met geo-ICT en location intelligence;
 • je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt en de Nederlandse taal, in woord en geschrift, goed beheerst.

Oplossingen die het verschil maken

Een tool voor het berekenen van het rendement van nieuwe duurzame energievormen, of een compleet systeem om het spoor beschikbaar en veiliger te maken. Al meer dan 30 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve impactvolle oplossingen. Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers: van PostNL, ABN AMRO en verschillende Waterschappen, tot Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan organisaties in de publieke sector.

> Bekijk al onze openstaande vacatures

Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met onze Business Consultant Peter de Graaf op telefoonnummer 020  571 13 11. Je sollicitatie met curriculum vitae kun je onder vermelding van ´Trainee Business Consultant’ per e-mail toezenden aan: werkenbij@geodan.nl t.a.v. Graziella Barrow.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geodan GIF 4

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Reinier (business consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Geodan werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING