Werken Bij Geodan Header Javaplein
Trainee GIS adviseur

Jezelf én de wereld slimmer maken?

32-40 uur per week

Als Trainee GIS-adviseur kom je in het talententeam van Geodan. Je volgt een uitgebreid traineeprogramma met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast werk je bij onze opdrachtgevers aan uitdagende projecten.

Je krijgt binnen ons traineeship volop de ruimte om je te ontwikkelen. Je ontdekt, leert en groeit door training en door te werken in kleine en grote projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van PostNL, ABN AMRO en verschillende Waterschappen, tot het Ministerie van I&W en ProRail. Tijdens deze vliegende start van je loopbaan is er alle ruimte voor kennisontwikkeling en volg je uiteenlopende trainingen. Om extra praktijkervaring op te doen word je ingezet bij onze opdrachtgevers. Doordat je verschillende werkzaamheden doet, ontdek je wat je het leukste vindt zodat je na je traineeship kan doorstromen in de functie die volledig aansluit bij je interesse. Dit doe je allemaal in een dynamische en open werkomgeving waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen.

Herken jij jezelf hierin?

 • je hebt een academische of hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur op het gebied van geo-ICT;
 • je hebt goede algemene ICT-kennis;
 • je hebt bij voorkeur (enige) ervaring met bekende GIS-tools en -technieken, zoals ArcGIS, QGis, FME, dataconversies, spatial databases, Python, SQL;
 • je hebt oog voor detail en je werkt secuur;
 • je bent flexibel, nieuwsgierig en vooral leergierig;
 • je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;
 • je bent gemotiveerd, je houdt van aanpakken en je wil jezelf graag verder ontwikkelen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • een uitstekende positie bij een van de meest innovatieve, succesvolle en leuke geo-ICT bedrijven van Nederland;
 • een collegiale en professionele werksfeer waarbij je kunt leren van de vakkennis van ervaren collega's;
 • een uitdagend traineeprogramma waarin je samen met andere trainees interne en externe trainingen volgt op het gebied van soft-en hard skills;
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen aan de Geodan Academy te volgen; 
 • minimaal 15 dagen per jaar tijd voor kennisverwerving;
 • de mogelijkheid om in de praktijk bij onze klanten veel te leren en te werken aan projecten die er toe doen;
 • goede coaching door een ervaren teamleider, waarmee je een concreet plan voor jouw persoonlijke groei opstelt en uitvoert;
 • doorstroming naar de functie die het beste bij je past (zoals consultant, technisch geodata specialist, software ontwikkelaar of projectleider);
 • een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Geodan

Al meer dan 30 jaar maken onze innovatieve GIS-oplossingen de wereld slimmer, veiliger en duurzamer. Innovatie die begint met het geloof in de verbindende kracht van locatie en jouw talent om complexe vraagstukken te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Geodan is samen met GOconnectIT onderdeel van de LOCATIQS Group. Een groep met ruim 200 medewerkers die gezamenlijk de markt aan het veroveren zijn en die met behulp van Location Intelligence impact maken in Nederland en daarbuiten. Onze kantoren vind je in Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein en Almelo.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jorn Habes, via telefoonnummer 020-5711311. Solliciteer voor 6 september 2021 op deze functie door je motivatiebrief en je Curriculum Vitae onderaan te uploaden of te mailen naar werkenbij@geodan.nl t.a.v. Graziella Barrow, onder vermelding van 'Vacature Trainee GIS Adviseur'.

Geodan GIF 2

Word jij de nieuwe collega van Evelien?

Evelien (trainee GIS-specialist) wordt dolenthousiast van kaarten

“Ik word dolenthousiast van kaarten. Er hangt thuis een wereldkaart aan de muur en dat ding zorgt áltijd voor gespreksstof. Waar ben je geweest? Welke verschillen zijn er in de wereld? Klinkt misschien een beetje geeky, maar bij Geodan is het doodnormaal. We maken een koppeling tussen geografie en data. Dat levert fascinerende inzichten op. Door de combinatie van data en geo is het mogelijk ingewikkelde informatie te visualiseren. Je ziet in één oogopslag wat je met een tekst van duizend woorden niet duidelijk kunt maken. Dit zet ik als trainee voor veel verschillende klanten in. Dat is erg leerzaam. En het is een fijn gevoel dat ik altijd mijn collega’s heb om op terug te vallen.”

Solliciteer direct

Contactformulier

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.geodan.nl/nl/cookie-privacy-policy/)
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING