Werken Bij Geodan Header Javaplein
Trainee GIS-specialist

Jezelf én de wereld slimmer maken?

Geodan (gevestigd in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch) is altijd geïnteresseerd in een kennismaking met kandidaten die in ons traineeship graag worden opgeleid tot GIS-specialist.

Al meer dan 30 jaar maken onze innovatieve GIS-oplossingen de wereld slimmer, veiliger en duurzamer. Innovatie die begint met het geloof in de verbindende kracht van locatie en jouw talent om complexe vraagstukken te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Je krijgt binnen ons traineeship volop de ruimte om je te ontwikkelen. Je ontdekt, leert en groeit door training en door te werken in kleine en grote projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van PostNL, ABN AMRO en verschillende Waterschappen, tot Rijkswaterstaat, ProRail en het Kadaster. Tijdens deze vliegende start van je loopbaan is er alle ruimte voor kennisontwikkeling en volg je uiteenlopende trainingen op het gebied van Geo-ICT. Je wordt intensief gecoacht en zo ontwikkel je je zowel vakinhoudelijk, als op persoonlijk vlak. Om extra praktijkervaring op te doen word je ook ingezet bij onze (of een van onze) opdrachtgevers. Zo krijg je echt een kijkje in de keuken en leer je nog meer.

Aan het einde van het traineeship ben je klaar voor de volgende stap en groei je door naar de rol van expert. Dat doe je in een dynamische en open werkomgeving waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen.

Wat we vragen:

 • je hebt een academische of hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur op het gebied van geo-ICT;
 • je hebt een goede algemene ICT-kennis;
 • je hebt bij voorkeur (enige) ervaring met bekende GIS-tools en -technieken, zoals ArcGIS, MapInfo, QGis, FME, dataconversies, spatial databases;
 • je hebt oog voor detail en je werkt secuur;
 • je bent flexibel, nieuwsgierig en vooral leergierig;
 • je bent gemotiveerd, je houdt van aanpakken en je wil jezelf graag verder ontwikkelen;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat we bieden:

 • een uitstekende positie bij een van de meest innovatieve, succesvolle en leuke geo-ICT bedrijven van Nederland;
 • een collegiale en professionele werksfeer waarbij je kunt leren van de vakkennis van ervaren Geodanners;
 • een interne opleiding bij Geodan, begeleid door ervaren GIS-experts;
 • uitgebreid budget voor het volgen van externe trainingen;
 • minimaal 15 dagen per jaar tijd voor kennisverwerving;
 • de mogelijkheid om in de praktijk veel te leren en te werken aan projecten die er toe doen;
 • goede coaching door een ervaren teamleider, waarmee je een concreet plan voor jouw persoonlijke groei opstelt en uitvoert;
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen;
 • een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met René Bruinink (tel. 020 – 571 13 11). Je kunt je sollicitatie met curriculum vitae onder vermelding van ‘Trainee GIS-specialist’ richten aan Graziella Barrow: werkenbij@geodan.nl
Since the majority of our customers is Dutch speaking, it is mandatory to speak and write Dutch. Omdat de meerderheid van onze opdrachtgevers Nederlands spreekt, is het belangrijk dat je de de Nederlandse taal goed beheerst.

> Bekijk ook onze andere vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geodan GIF 2

Word jij de nieuwe collega van Evelien?

Evelien (trainee GIS-specialist) wordt dolenthousiast van kaarten

“Ik word dolenthousiast van kaarten. Er hangt thuis een wereldkaart aan de muur en dat ding zorgt áltijd voor gespreksstof. Waar ben je geweest? Welke verschillen zijn er in de wereld? Klinkt misschien een beetje geeky, maar bij Geodan is het doodnormaal. We maken een koppeling tussen geografie en data. Dat levert fascinerende inzichten op. Door de combinatie van data en geo is het mogelijk ingewikkelde informatie te visualiseren. Je ziet in één oogopslag wat je met een tekst van duizend woorden niet duidelijk kunt maken. Dit zet ik als trainee voor veel verschillende klanten in. Dat is erg leerzaam. En het is een fijn gevoel dat ik altijd mijn collega’s heb om op terug te vallen.”

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING