BPM Consultant

32 tot 40 uur per week

Wil jij er aan bijdragen dat de treinen in Nederland op tijd rijden? Dan is het werk als Business Process Modelling Consultant (BPM) voor onze opdrachtgever ProRail echt iets voor jou!

Bij incidenten op en rond het spoor zorgt de meldkamer van ProRail dat zo snel mogelijk de juiste partijen worden gealarmeerd. Met onze ‘Spoorweb’ software worden daarbij automatisch de juiste personen en partijen gewaarschuwd. Dit gebeurt aan de hand van zorgvuldig vastgelegde scenario’s (workflows). De workflows vormen ‘de motor’ van Spoorweb. Als BPM Consultant ben jij verantwoordelijk voor de correcte werking van workflows. Het onderhouden van workflows is secuur en verantwoordelijk werk. Voor het uitwerken van nieuwe scenario’s luister je goed naar de wensen van de klant. Na een goede analyse van de mogelijkheden adviseer je de klant en zo kom je samen tot een passend workflow ontwerp. Vervolgens zorg je samen met de BPM ontwikkelaars uit je team dat je ontwerp goed wordt uitgewerkt.

Als je het interessant vindt om aan een zeer relevante oplossing te werken die dag en nacht gebruikt wordt, dan is dit echt iets voor jou. Je vindt het leuk om werkprocessen te automatiseren met behulp van een low-code applicatie (visueel ‘programmeren’). Je vindt het fijn om structuur aan te brengen in complexe zaken en om uitdagende puzzels op te lossen. Je werkt in een SAFE setting en werkt veel samen met je eigen teamgenoten en met andere teams en andere BPM experts. Kortom, je hebt een afwisselende functie in een interessante omgeving.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een HBO of academische studie gevolgd op het gebied van bedrijfs- of bestuurskunde, (informatie)technologie of vergelijkbaar;
 • Je hebt ervaring met BPM en workflows;
 • Je hebt ervaring met het vertalen van klantwensen naar concrete procesbeschrijvingen, als consultant;
 • Je bent een verbindingsspeler en communiceert op prettige wijze.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagend en afwisselend werkpakket bij de marktleider in de geo-ICT;
 • Een fijne, collegiale en inspirerende werksfeer;
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een flexibele verlofregeling;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je te blijven ontwikkelen, door gebruik te maken van onze Academy;
 • Flexibiliteit wat betreft werkuren en locatie;
 • Een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken;
 • De mogelijkheid om te werken aan een oplossing die dag en nacht gebruikt wordt.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan andere organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland!

Meer informatie

Neem voor aanvullende informatie contact op met Nick Naus via telefoonnummer 020 - 571 13 11. Je kan je schriftelijke motivatie met curriculum vitae mailen naar: werkenbij@geodan.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie BPM Consultant’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aangezien bij het merendeel van onze opdrachtgevers Nederlands de voertaal is, is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste

> Bekijk al onze openstaande vacatures

Geodan GIF 4

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Reinier (Business Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Geodan werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”