Consultant

32 tot 40 uur per week

Heb je sterke interesse in de werkprocessen van onze opdrachtgevers? Haal je er voldoening uit om een verschil te maken met onze innovatieve oplossingen? We zoeken per direct een enthousiaste consultant die de wereld graag een beetje beter maakt. Je helpt bij maatschappelijk relevante vraagstukken bijvoorbeeld op het gebied van ondergrondse infrastructuren, incident- en crisismanagement, informatievoorzieningen in de leefomgeving, energietransitie of last mile-delivery. Als consultant werk je voor uiteenlopende, aansprekende opdrachtgevers. Je helpt hen met het optimaliseren van hun werkprocessen door het slim inzetten van onze location intelligence kennis en diensten. Je bedenkt samen met je collega’s en met de klant voor een complex vraagstuk een eenvoudige oplossing, die zoveel mogelijk standaard vanuit ons SaaS platform geleverd wordt. Je weet hoe je in een Agile omgeving wensen kan vertalen naar concrete features en user stories. Je werkt samen met de beste professionals in de Geo-ICT en je kan rekenen op vakkundige ondersteuning door je collega’s. Kortom: we bieden je een uitdagende en afwisselende functie!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een academische studie afgerond op het gebied van bedrijfs- of bestuurskunde, (informatie)technologie, ruimtelijke ordening en/of geografie;
 • Je hebt enige ervaring in het consultancy vak;
 • Je voelt je thuis op het raakvlak tussen Geo-ICT en Business en weet beide werelden bij elkaar te brengen;
 • Je communiceert op prettige wijze en bent in staat om snel goede relaties op te bouwen met opdrachtgevers;
 • Je herkent kansen en je schakelt tijdig onze sales collega’s in om die kansen samen te verzilveren;
 • Je hebt een vlotte pen, hebt uitstekende adviesvaardigheden en je bent ondernemend.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagend en afwisselend werkpakket bij de marktleider in de geo-ICT;
 • Een fijne, collegiale en inspirerende werksfeer;
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een flexibele verlofregeling;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je te blijven ontwikkelen, door gebruik te maken van de Geodan Academy;
 • Werken vanuit Amsterdam, Nieuwegein, Den Bosch, vanuit huis en natuurlijk bij de opdrachtgever;
 • Een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken;
 • De mogelijkheid om onze klanten te helpen met oplossingen die een wezenlijk verschil maken.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland!

Meer informatie

Neem voor aanvullende informatie contact op met Rene Bruinink via telefoonnummer 020 - 571 13 11. Je kan je schriftelijke motivatie met curriculum vitae mailen naar: werkenbij@geodan.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie Consultant’.

Aangezien de meerderheid van onze opdrachtgevers Nederlands spreekt, is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Since the majority of our customers are Dutch speaking, mastering the Dutch language is mandatory.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

> Bekijk al onze openstaande vacatures

Geodan GIF 4

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Reinier (Business Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Geodan werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”