Contractmanager

32 tot 40 uur per week

Als contractmanager ben je onderdeel van onze sales organisatie. Je ondersteunt de sales executives van je team. Zodra je collega’s de deal min of meer rond hebben, kom jij in beeld. Je zet een informele opdracht daadwerkelijk om in een getekende overeenkomst door samen met de klant de punten op de i te zetten.

Je werkzaamheden

Je ondersteunt de sales executives op verschillende manieren. Je toetst  leverancierscontracten, inkoopvoorwaarden en je zorgt dat we bij onze aanbiedingen onze standaard dienstverleningsafspraken en voorwaarden hanteren. Je informeert onze klanten over die voorwaarden en legt uit hoe die passen binnen de gestelde eisen. Je adviseert de sales collega’s en verbetert het salesproces, bijvoorbeeld door onze offertes en voorwaarden te verbeteren naar aanleiding van veel gestelde vragen. Bij opdrachtverlening zorg je voor het opstellen van de contracten en adequate overdracht van het contract aan de servicedesk of aan een project manager. Je hebt alle ruimte om mee te denken en verbetervoorstellen te doen en uit te werken. Met jouw juridische kennis en ervaring zorg je er daarbij voor dat we rekening houden met alle aspecten die op dat vlak van belang zijn.

Werken bij Geodan

Je hebt een volle agenda en geen dag is hetzelfde. Je werkt nauw samen met je collega’s van de sales afdeling. Je stemt veel af met opdrachtgevers, overlegt met productmanagers van Geodan en stemt af met de collega’s van de servicedesk over specifiek vragen die de klant heeft. Dat alles doe je in een omgeving waarin we zoveel mogelijk leveren vanuit onze GeodanMaps SaaS omgeving.

Je werkt gestructureerd en houdt zo goed zicht op het verkoopproces. Je opereert vanuit een organisatie waar goed samenwerken en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. We gaan voor elkaar door het vuur en werken hard om onze doelstellingen te overtreffen. Met een gezonde dosis zelfredzaamheid kun je in alle vrijheid je werk doen. Je kunt daarbij rekenen op een professioneel team van sales collega’s. Ook op het gebied van Location Intelligence en geodata werk je met de slimste mensen in het vak. Jij helpt om goede contracten af te sluiten, en je collega's zorgen voor een goede dienstverlening.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO niveau;
 • Je bent energiek, ondernemend en collegiaal en je hebt een drive om commercieel succesvol te zijn;
 • Je werkt zelfstandig en secuur, je bent pragmatisch en omgevingssensitief en je hebt inlevend vermogen;
 • Omdat je prettig communiceert, schakel je makkelijk tussen verschillende afdelingen binnen en buiten de organisatie
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring, maar we nodigen ook starters uit om te solliciteren;
 • Je hebt (enige) kennis van relevante onderwerpen als GIBIT, AVG, de Aanbestedingswet en bijbehorende certificeringen

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een afwisselende en uitdagende functie bij de marktleider in de geo-ICT;
 • Een fijne en inspirerende werksfeer;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibele verlofregeling;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door e-learning (Udemy) via de Geodan Academy;
 • Werken vanuit Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein en vanuit huis;;
 • De mogelijkheid om onze klanten te helpen met oplossingen die het verschil maken.

Ambitie en jezelf ontwikkelen

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geodan is een organisatie waar veel kansen en mogelijkheden liggen voor gedreven collega's. We begrijpen dat jij jezelf wil blijven ontwikkelen en daar worden wij als bedrijf ook beter van. Kom maar op met die goede ideeën dus!

Meer informatie & solliciteren

Neem voor aanvullende informatie contact op met Peter van den Pol via telefoonnummer 020 - 571 13 11. Je kan je schriftelijke motivatie met curriculum vitae mailen naar: werkenbij@geodan.nl, onder vermelding van ‘Contractmanager’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderdeel van LOCATIQS Group

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor veiliger te maken. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een zeer breed scala aan organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group, met ruim 200 medewerkers die gezamenlijk de markt aan het veroveren zijn en die met behulp van Location Intelligence impact willen maken in Nederland en daarbuiten. Onze kantoren vind je in Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein en Almelo.

> Bekijk al onze openstaande vacatures