DevOps Engineer

32 tot 40 uur per week

Als DevOps Engineer werk je vanuit een Agile werkwijze samen met je teamgenoten aan ons GeodanMaps cloudplatform. We bedienen zeer uiteenlopende opdrachtgevers met dit hoogwaardige platform. Je zorgt voor stabiliteit, schaalbaarheid en goede performance en je vind de complexiteit van security aspecten een leuke technische uitdaging. Je hebt uitstekende kennis van moderne IT infrastructuren en deployment-methodieken en je ondersteunt onze ontwikkelteams met je vakkennis. Je bent gewend om met bedrijfskritische systemen te werken en vervult de rol van ‘technisch adviseur’ bij uiteenlopende afnemers van onze diensten. Je bedenkt, ontwikkelt en implementeert samen met je teamgenoten nieuwe onderdelen en diensten. Je toont daarin je initiatief en je inspireert je collega’s vanuit de gezamenlijke ambitie om impactvolle waarde te creëren voor onze klanten.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij Geodan hebben we een werkklimaat waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen. Met onze roots in de wetenschap en een sterke focus op innovatie, is er veel aandacht, tijd en budget voor kennisontwikkeling. Kennis waar je zelf naar op zoek gaat, die je deelt met collega’s en die je weer toepast in nieuwe opdrachten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er is alle ruimte om initiatief te nemen.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een relevante academische- of hbo-opleiding hebt en enige werkervaring in het (geo-)ICT werkveld.
 • Je hebt enige kennis of ervaring met Google Cloud Platform (GCP), MicroSoft Azure.
 • Je hebt affiniteit met cloud infrastructuren en termen zoals virtualisatie, schaling, monitoring en logging passen goed bij jou.
 • Je hebt expertise in met name Kubernetes, Rancher, Docker en Linux en/of wilt deze uitbreiden.
 • Je hebt ervaring met scripting en programmeren zoals Bash en Python.
 • Je bent vertrouwd met de toepassing van CI/CD principes.
 • Je hebt ervaring met Agile-ontwikkelmethodieken zoals Scrum.
 • Je hebt een instelling gericht op samenwerken.
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig, en je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in de basis goed.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagend werkpakket bij een innovatief en succesvol geo-ICT bedrijf.
 • Volop ruimte voor je ideeën voor vernieuwing en een omgeving waar doorleren gewaardeerd wordt.
 • De Geodan Academy, waarmee je toegang hebt tot allerlei leervormen (waaronder Udemy, masterclasses en trainingen).
 • De mogelijkheid om in een groeiende organisatie jezelf in je professie als DevOps engineer verder te ontwikkelen.
 • Een positieve, informele en collegiale werksfeer.
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group, met bijna 250 medewerkers die gezamenlijk de markt aan het veroveren zijn en die met behulp van Location Intelligence impact maken in Nederland en daarbuiten. Onze kantoren vind je in Amsterdam, Den Bosch en Nieuwegein.

> Bekijk ook onze andere vacatures

Meer informatie

Neem voor aanvullende informatie contact op met Geodan op telefoonnummer 020 - 571 13 11. Solliciteer op deze functie door je schriftelijke motivatie met curriculum vitae te mailen naar werkenbij@geodan.nl, t.a.v. Graziella Barrow, onder vermelding van ‘Vacature DevOps Engineer’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geodan GIF 1

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Julian (senior developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij Geodan te doen. Oké, ik overdrijf, maar Geodan is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij Geodan informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”