2M2A4439

Scrum Master

Vind jij het leuk om onze ontwikkelteams te helpen verbeteren? Vind je het bovendien interessant om aan relevante oplossingen te werken die intensief gebruikt worden? Dan is dit echt iets voor jou.

Wat ga je doen

We geloven dat jij, als goede en toegewijde Scrum Master, een groot verschil kan maken en dat je je teams helpt om nog beter te functioneren. Jij vult deze belangrijke rol in zoals het is beschreven in The Scrum Guide. Je bent het eerste aanspreekpunt en de sparring partner voor je Product Owner(s), je teamgenoten en andere stakeholders. Je helpt teams met het oplossen van belemmeringen en je hebt plezier in je werk als je anderen kan helpen. Je hebt daarbij een creatieve aanpak waarmee je een status-quo doorbreekt en je helpt nieuwe manieren van werken verwezenlijken. Je vind het leuk om zowel teams en ook individuele collega’s te coachen in het Agile samenwerken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een HBO- of academische opleiding gevolgd;
 • Je onderstreept het Agile Manifesto en kent de kracht van werken in een Scrum setting;
 • Je hebt ervaring in de IT en je hebt minimaal een jaar ervaring in de rol van Scrum Master;
 • Je bent integer en hebt oog voor je collega’s;
 • Je bent een verbindingsspeler, hebt tact en je communiceert op prettige wijze.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagend en afwisselend werkpakket bij de marktleider in de geo-ICT;
 • Een fijne, collegiale en inspirerende werksfeer;
 • Een marktconform salaris en een flexibele verlofregeling;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je te blijven ontwikkelen, door gebruik te maken van onze Academy;
 • Flexibiliteit wat betreft werkuren en locatie en oog voor een gezonde werk-privé balans;
 • Werken aan maatschappelijk relevante oplossingen.
Part of LOCATIQS Group

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. PostNL, ABN AMRO, Rainforest Alliance, Waterschappen, Rijkswaterstaat, ProRail en een breed scala aan andere organisaties in de publieke sector zijn onze klanten.

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland!

Solliciteren

Meer informatie

Neem voor aanvullende informatie contact op met Patricia Bannier via telefoonnummer 020 - 571 13 11. Je kan je schriftelijke motivatie met curriculum vitae mailen naar: werkenbij@geodan.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie Scrum Master’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aangezien bij het merendeel van onze opdrachtgevers Nederlands de voertaal is, is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste