STTR Builder
Nieuws

Decentraal Loket uitgebreid met coronaregelgeving

Sinds de versoepeling van de coronaregels, op 1 juli jl., kunnen er weer evenementen worden georganiseerd in het publieke domein. Naast de reguliere wet- en regelgeving, moeten organisatoren nu ook voldoen aan de RIVM-richtlijnen, voordat hun een vergunning verleend wordt. Geodan FLO Legal heeft het Decentraal Loket daarom onlangs uitgebreid met de geldende coronaregelgeving die van toepassing is op evenementen. Het Decentraal Loket is een online loket, waarmee een aanvrager eenvoudig en digitaal een check kan doen op de noodzaak van een vergunningaanvraag.

Primeur voor de gemeente Voorst

De gemeente Voorst is de eerste gemeente in Nederland die het online loket heeft uitgebreid met de module voor coronaregels. Luuk Lucas, Senior Veiligheid en Handhaving bij de gemeente Voorst is enthousiast dat nu ook de coronaregelgeving is opgenomen in het Decentraal Loket: Als gemeente vinden wij het essentieel dat burgers en organisaties makkelijk vinden wat zij zoeken. Het Decentraal Loket is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook zeer accuraat. Door de naleving van coronaregelgeving al in de aanvraagfase te betrekken bij de vergunningsafhandeling, zorgen we voor meer efficiency. Het ontzorgt de burger, omdat hij voor een aanvraag maar langs één loket hoeft, en het ontzorgt ons, omdat we geen extra processen rond het coronavraagstuk voor vergunningsafhandeling hoeven op te zetten”.

Victor van Katwijk

Meer weten?

HR Victor_van_Katwijk

Neem gerust contact met ons op.
Victor van Katwijk is onze expert op dit gebied.

Mail mij

Overzicht Decentraal Loket

Over Geodan FLO Legal

Al sinds 2010 werkt Geodan FLO Legal aan het verbeteren en standaardiseren van de digitale dienstverlening op het snijvlak van het juridische (FLO Legal) en het geodomein (Geodan). Dat doen wij altijd vanuit de behoefte van onze klanten (gemeenten, waterschappen, provincies en Rijk), burgers en initiatiefnemers. En vanuit de Omgevingswet-doelen: gebiedsgericht, integraal en participatief. De producten van Geodan FLO Legal worden inmiddels bij meer dan 100 organisaties gebruikt

Het online loket (Decentraal Loket van Geodan FLO Legal) wordt via Visma Roxit geleverd als Rx.launch.

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING