Producten&diensten Bouw en Infra

Innovatieve oplossingen voor Bouw & Infra

Tal van ruimtelijke uitdagingen – boven én onder de grond – vragen om innovatieve oplossingen. In een dichtbevolkt land als Nederland is de ruimte voor nieuwe gebouwen en infrastructuur schaars. Je moet rekening houden met de geldende regelgeving, bestaande bouwwerken en de situatie in de bodem. Geodan ondersteunt de bouw- en infrasector met verschillende location intelligence-oplossingen. Van de Vergunningchecker tot uiteenlopende visualisatietools die de situatie vooraf in kaart brengen. Zo kun je systematisch bekijken welke vergunningen er nodig zijn voor een project. Of op de kaart zien welke omgevingsfactoren invloed hebben op de werkzaamheden. Dat voorkomt onnodige kosten en vertraging. Ook weten we alles over kabels, leidingen, Klic-meldingen en het Kadaster.

Producten en diensten

Ons aanbod

Maak kennis met onze tools voor Vergunningen Management, de Klic-toezichtapplicatie of bekijk wat onze datasets en services voor jou kunnen betekenen.

De Klic-toezichtapplicatie helpt alle partijen om aan de richtlijnen van de WION te voldoen.
Onze datasets en services bieden waardevolle informatie voor allerhande zaken. Van inzicht in de hoeveelheid verdiepingen in een gebouw tot het voorspellen van stoptijden. Ontdek alle beschikbare data van Geodan.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties organisaties in de bouw & Infra bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

Alle cases
Klimaateffectatlas_beeld

Inzichten en kansen in beeld met de Klimaateffectatlas

case - Heijmans vergunningcheck

Heijmans checkt vergunningen met toolbox

Met Geodans toolbox voor vergunningenmanagement is het een fluitje van een cent om snel en systematisch te achterhalen welke vergunning je nodig hebt.

case - sterke Lekdijk

Een stevig fundament voor een sterke Lekdijk

Geodan brengt alle data over de Lekdijk tussen Amerongen en Schoonhoven in kaart.

Vacatures

Werken bij Geodan

Ook een bijdrage leveren aan slimme zakelijke en logistieke oplossingen? Dat kan bij Geodan. Zo speur je als data-analist naar de parels in de enorme berg aan beschikbare gegevens. Of breng je als consultant in kaart hoe onze klanten als een speer zaken kunnen doen in heel het land.

Werken bij Geodan
Geodan GIF 2
Word jij de nieuwe collega van Evelien?
"In ons Data & Services-team krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En uiteenlopende klantwensen te vertalen in slimme dataproducten. Zo help je jouw klanten meer inzicht te krijgen, hun kosten te verlagen en werkprocessen te verbeteren."
Geodan1251 Reinier Small
Word jij de nieuwe collega van Reinier?
Ben jij die goede adviseur – die Business Consultant – die onze opdrachtgevers meeneemt in de mogelijkheden om hun informatievoorziening te verbeteren? Op basis van geografische informatie, location intelligence en big data. En kom je samen met hen tot de beste oplossingen die je uitwerkt in heldere offertes? Zie én verzilver jij graag kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Dan zoeken we jou.
Geodan1714 Christian Small
Word jij de nieuwe collega van Christian?
Is goed voor jou niet goed genoeg? Grijp dan deze kans om, samen met je collega’s van het software-ontwikkelteam, de kwaliteit van Geodans softwareproducten en -diensten naar een nog hoger plan te tillen. Voel je je daarnaast ook nog als een vis in het water in een organisatie met een focus op innovatie en kennisontwikkeling? Dan zoeken we jou.