Producten&diensten Bouw en Infra

Innovatieve oplossingen voor Bouw & Infra

Tal van ruimtelijke uitdagingen – boven én onder de grond – vragen om innovatieve oplossingen. In een dichtbevolkt land als Nederland is de ruimte voor nieuwe gebouwen en infrastructuur schaars. Je moet rekening houden met de geldende regelgeving, bestaande bouwwerken en de situatie in de bodem. Geodan ondersteunt de bouw- en infrasector met verschillende location intelligence-oplossingen. Van de Vergunningchecker tot uiteenlopende visualisatietools die de situatie vooraf in kaart brengen. Zo kun je systematisch bekijken welke vergunningen er nodig zijn voor een project. Of op de kaart zien welke omgevingsfactoren invloed hebben op de werkzaamheden. Dat voorkomt onnodige kosten en vertraging. Ook weten we alles over kabels, leidingen, Klic-meldingen en het Kadaster.

Producten en diensten

Ons aanbod

Maak kennis met onze tools voor Vergunningen Management, de Klic-toezichtapplicatie of bekijk wat onze datasets en services voor jou kunnen betekenen.

De Klic-toezichtapplicatie helpt alle partijen om aan de richtlijnen van de WION te voldoen.
Onze datasets en services bieden waardevolle informatie voor allerhande zaken. Van inzicht in de hoeveelheid verdiepingen in een gebouw tot het voorspellen van stoptijden. Ontdek alle beschikbare data van Geodan.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties organisaties in de bouw & Infra bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

Alle cases
Klimaateffectatlas_beeld

Inzichten en kansen in beeld met de Klimaateffectatlas

case - Heijmans vergunningcheck

Heijmans checkt vergunningen met toolbox

Met Geodans toolbox voor vergunningenmanagement is het een fluitje van een cent om snel en systematisch te achterhalen welke vergunning je nodig hebt.

case - sterke Lekdijk

Een stevig fundament voor een sterke Lekdijk

Geodan brengt alle data over de Lekdijk tussen Amerongen en Schoonhoven in kaart.