Producten&diensten mobiliteit

Software voor slimme en veilige Mobiliteit

Hoe komen burgers zo snel en comfortabel mogelijk van A naar B? Hoe maken we ons vervoer veiliger en schoner? In de aanleg, het onderhoud en het gebruik van onze mobiele infrastructuur zijn veel verschillende keuzes. Welke impact hebben bijvoorbeeld zelfrijdende auto’s op ons wegennetwerk? Hoe zorgen we ervoor dat het openbaar vervoer naadloos aansluit bij de wensen van de reiziger? En dat incidenten die het verkeer platleggen zo snel mogelijk worden opgelost? Bij deze mobiliteitsvraagstukken schiet Geodan te hulp. Met location intelligence berekenen we de meest efficiënte vervoersmiddelen, realistische reistijden en de ideale plaats voor haltes en mobiliteitshubs. We brengen de gegevens over de infrastructuur in kaart en hebben kennis in huis voor het berekenen van ideale routes. En met onze software voor incident en crisismanagement kan - ook als het een keer tegen zit - alles zo snel mogelijk weer doorrijden.

Producten en diensten

Ons aanbod

Geodan biedt handige tools voor de Mobiliteitssector. Maak kennis met onze track&trace oplossing, ons Incident en Managementsysteem of gebruik ons cloudplatform voor location-intelligence-oplossingen GeodanMaps.

 

In de mobiliteitsbranche is het altijd handig te weten wie waar is.
Onze datasets en services bieden waardevolle informatie voor allerhande zaken. Van inzicht in de hoeveelheid verdiepingen in een gebouw tot het voorspellen van stoptijden. Ontdek alle beschikbare data van Geodan.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties organisaties in de mobiele sector bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

 

 

Alle cases
case - CROW analyse OV-haltes

Een beter ov dankzij CROW

Haltes analyseren voor een beter ov.

case - Bergerview

Weginspecteurs Noord-Holland sneller ter plaatse

Bij incidenten op de provinciale wegen in Noord-Holland bepaalt Geodans incidentmanagementsysteem welke weginspecteur het snelst ter plaatse kan zijn.

case - Aanrijdtijdensysteem Incident Management

Minder files dankzij AIM

Geodan helpt bij het effectief monitoren van bergingswerkzaamheden.

Vacatures

Werken bij Geodan

Ook een bijdrage leveren aan slimme zakelijke en logistieke oplossingen? Dat kan bij Geodan. Zo speur je als data-analist naar de parels in de enorme berg aan beschikbare gegevens. Of breng je als consultant in kaart hoe onze klanten als een speer zaken kunnen doen in heel het land.

Werken bij Geodan
Geodan GIF 2
Word jij de nieuwe collega van Evelien?
"In ons Data & Services-team krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En uiteenlopende klantwensen te vertalen in slimme dataproducten. Zo help je jouw klanten meer inzicht te krijgen, hun kosten te verlagen en werkprocessen te verbeteren."
Geodan1251 Reinier Small
Word jij de nieuwe collega van Reinier?
Ben jij die goede adviseur – die Business Consultant – die onze opdrachtgevers meeneemt in de mogelijkheden om hun informatievoorziening te verbeteren? Op basis van geografische informatie, location intelligence en big data. En kom je samen met hen tot de beste oplossingen die je uitwerkt in heldere offertes? Zie én verzilver jij graag kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Dan zoeken we jou.
Geodan1714 Christian Small
Word jij de nieuwe collega van Christian?
Is goed voor jou niet goed genoeg? Grijp dan deze kans om, samen met je collega’s van het software-ontwikkelteam, de kwaliteit van Geodans softwareproducten en -diensten naar een nog hoger plan te tillen. Voel je je daarnaast ook nog als een vis in het water in een organisatie met een focus op innovatie en kennisontwikkeling? Dan zoeken we jou.