Producten&diensten mobiliteit

Software voor slimme en veilige Mobiliteit

Hoe komen burgers zo snel en comfortabel mogelijk van A naar B? Hoe maken we ons vervoer veiliger en schoner? In de aanleg, het onderhoud en het gebruik van onze mobiele infrastructuur zijn veel verschillende keuzes. Welke impact hebben bijvoorbeeld zelfrijdende auto’s op ons wegennetwerk? Hoe zorgen we ervoor dat het openbaar vervoer naadloos aansluit bij de wensen van de reiziger? En dat incidenten die het verkeer platleggen zo snel mogelijk worden opgelost? Bij deze mobiliteitsvraagstukken schiet Geodan te hulp. Met location intelligence berekenen we de meest efficiënte vervoersmiddelen, realistische reistijden en de ideale plaats voor haltes en mobiliteitshubs. We brengen de gegevens over de infrastructuur in kaart en hebben kennis in huis voor het berekenen van ideale routes. En met onze software voor incident en crisismanagement kan - ook als het een keer tegen zit - alles zo snel mogelijk weer doorrijden.

Producten en diensten

Ons aanbod

Geodan biedt handige tools voor de Mobiliteitssector. Maak kennis met onze track&trace oplossing, ons Incident en Managementsysteem of gebruik ons cloudplatform voor location-intelligence-oplossingen GeodanMaps.

 

In de mobiliteitsbranche is het altijd handig te weten wie waar is.
Onze datasets en services bieden waardevolle informatie voor allerhande zaken. Van inzicht in de hoeveelheid verdiepingen in een gebouw tot het voorspellen van stoptijden. Ontdek alle beschikbare data van Geodan.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties organisaties in de mobiele sector bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

 

 

Alle cases
case - CROW analyse OV-haltes

Een beter ov dankzij CROW

Haltes analyseren voor een beter ov.

case - Bergerview

Weginspecteurs Noord-Holland sneller ter plaatse

Bij incidenten op de provinciale wegen in Noord-Holland bepaalt Geodans incidentmanagementsysteem welke weginspecteur het snelst ter plaatse kan zijn.

case - Aanrijdtijdensysteem Incident Management

Minder files dankzij AIM

Geodan helpt bij het effectief monitoren van bergingswerkzaamheden.