Producten&diensten Centrale overheid

Location intelligence oplossingen voor overheden

De provincies, gemeenten, waterschappen en Rijksoverheid staan voor uiteenlopende uitdagingen. Het woningtekort, de energietransitie maar ook de steeds meer complexe mobiliteit. Nederland staat voor veel grote maatschappelijke opgaven. Geodan ondersteunt al jaren verschillende overheden aan de hand van location intelligence. Zo helpen wij gemeenten om 40.000 woningen van het gas af te halen. Of door het controleren van vergunningen om de tijd tot het aanvragen te reduceren. Er zijn tal van oplossingen waarmee wij antwoorden vinden op de vragen van vandaag en morgen.

Producten en diensten

Ons aanbod

Geodan biedt handige tools en diensten voor Overheden. Maak kennis met onder meer de Grote Geodataregisters, Smart Places Platform en onze software en diensten voor een succesvolle transitie naar de Omgevingswet.

Ontdek ons aanbod
Geodan helpt bij de ontwikkeling en houdt bestaande registers op orde en actueel. Van het Kadaster tot de Atlas Leefomgeving.
Een handige online tool om te checken welke vergunningen je nodig hebt voor je activiteit.
Een Digital Twin is een digitale kopie van de fysieke werkelijkheid. Door het combineren van verschillende data en casus specifieke aanvullingen, leidt de Digital Twin tot nieuwe inzichten, betere oplossingen en meer draagvlak voor besluitvorming.
Met de STTR Builder kunnen gemeenten, waterschappen en provincies zelf toepasbare regels opstellen, afspelen en direct aanleveren aan het DSO-loket. Helemaal volgens de Omgevingswet-standaarden.
Het Smart Places Platform geeft inzichten in de actuele situatie in een stad, van waaruit je eenvoudig kunt sturen en evalueren.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties organisaties bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

 

 

Alle cases
Klimaateffectatlas_beeld

Inzichten en kansen in beeld met de Klimaateffectatlas

case - Kadaster database omgevingsinformatie

Het Kadaster: alle regelgeving in één register

Wil jij snel even opzoeken of je ergens een dakkapel mag plaatsen of een evenement mag organiseren? Het kan straks met de Omgevingswet.

case - sterke Lekdijk

Een stevig fundament voor een sterke Lekdijk

Geodan brengt alle data over de Lekdijk tussen Amerongen en Schoonhoven in kaart.