Werken Bij Geodan Header Javaplein

Bouw mee aan de toekomst!

Wil jij meehelpen om Nederland veiliger, duurzamer en slimmer te maken? Stroomt jouw hoofd over van slimme oplossingen of wil jij alles leren over onze impactvolle oplossingen met location intelligence? Dat kan bij Geodan. Wij staan altijd open voor enthousiast talent of ervaren GIS-professionals!

Wat maakt ons nou interessanter dan die vele andere ICT-bedrijven? Natuurlijk de mooie projecten die we voor onze bijzondere klanten uitvoeren. Maar vooral ook onze cultuur. Wij zijn een hechte, enthousiaste groep wereldverbeteraars. Wij pionieren in location intelligence om zo onze bijdrage te leveren aan de vele uitdagingen van vandaag en morgen. Daarom krijg je bij ons veel vrijheid om te ontdekken en experimenteren. Ook word je lid van de Geodan Academy. Onze Academy zorgt ervoor dat Geodanners ruimte krijgen om nog verder te groeien in hun vak. Zo organiseren we bijvoorbeeld lunchsessies, hebben we tweemaal per jaar een innovatieweek en krijg je de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen. Maar je kan ook rekenen op de hulp van de vele slimmeriken die we vol trots onze collega’s noemen. Lijkt dat je wat? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@geodan.nl

Samen het verschil maken

Waarom bij Geodan werken?

  • Mooie projecten voor bijzondere klanten

  • Vrijheid om te leren, groeien en te ontwikkelen

  • Ruimte voor initiatieven

  • Veel gezellige activiteiten en uitjes

finding value in every location

Werken bij de LOCATIQS Group

Geodan is onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit: Geodan en GOconnectIT. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland!

> Bekijk de vacatures bij GOconnectIT

Open sollicitatie

Wil jij samen met ons het verschil maken? Wij staan altijd open voor enthousiast talent of ervaren professionals! Stuur je open sollicitatie naar werkenbij@geodan.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Geodan GIF 5
Jasper (developer) ontwikkelt webapps en basgitaar-skills
“Ja, we zijn veel bezig met geografie en ICT. Maar wat ik leuk vind aan Geodan zijn juist de dingen waarbij je niet meteen aan geo denkt. Applicaties waarin geen kaart te zien is, maar die wél draaien op logica van kaarten. Je hoeft je als je bij Geodan werkt in ieder geval niet te vervelen. Er zijn hardloopgroepjes en mountainbikeclubs. Ik ga wekelijks met collega’s naar de boulderhal en jam op mijn basgitaar in de Geodan-band. Het is leuk om elkaar ook buiten werk te zien. Het schept een fijne band tussen collega’s. De sfeer hier is top.”
Geodan0910 Evelien Small
Evelien (trainee GIS-specialist) wordt dolenthousiast van kaarten
“Ik word dolenthousiast van kaarten. Er hangt thuis een wereldkaart aan de muur en dat ding zorgt áltijd voor gespreksstof. Waar ben je geweest? Welke verschillen zijn er in de wereld? Klinkt misschien een beetje geeky, maar bij Geodan is het doodnormaal. We maken een koppeling tussen geografie en data. Dat levert fascinerende inzichten op. Door de combinatie van data en geo is het mogelijk ingewikkelde informatie te visualiseren. Je ziet in één oogopslag wat je met een tekst van duizend woorden niet duidelijk kunt maken. Dit zet ik als trainee voor veel verschillende klanten in. Dat is erg leerzaam. En het is een fijn gevoel dat ik altijd mijn collega’s heb om op terug te vallen.”
Geodan1714 Christian Small
Christian (developer) puzzelt met geo-kennis
“Waarom ik het hier naar mijn zin heb? Omdat collega’s net zo geïnteresseerd zijn in geografie als ik. Die gedeelde interesse maakt het erg prettig werken. Ik ben niet meer de enige die zich aan een kaart staat te vergapen. Kaarten zijn ontzettend krachtig! Je kunt er bijna alles duidelijk mee maken. De kunst is een kaart ontwikkelen die precies zegt wat hij moet zeggen. Hoe je dat doet? Door juist minder te laten zien. Zeeën van informatie terugbrengen tot het noodzakelijke. En dat is vaak moeilijker dan het lijkt. Een soort puzzel waar je de juiste geokennis voor nodig hebt.”
Geodan1590 Marco Small
Marco (senior developer) voorspelt het pad van natuurbranden
“Ik had vroeger op verjaardagen weinig interessants te melden over mijn werk. Sinds ik bij Geodan werk wel. We leveren met onze projecten een positieve bijdrage aan de maatschappij. Daar ben ik trots op! Incidenten detecteren voor ProRail bijvoorbeeld. We markeren de locatie van een incident en zorgen dat hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Of we voorspellen hoe natuurbranden zich verspreiden op basis van locatie, weersgegevens, ondergrond en vegetatie. Bovendien kan ik mijn creativiteit kwijt in mijn werk. Ik experimenteer met 3D-kaarten. Dat vind ik zó leuk dat ik daar zelfs in het weekend nog mee bezig ben.”
Geodan1251 Reinier Small
Reinier (business consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig
“Even een open deur intrappen: bij Geodan werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”
Geodan0733 Julian Small
Julian (senior developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland
“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij Geodan te doen. Oké, ik overdrijf, maar Geodan is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij Geodan informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”