Producten&diensten Energie en waterbedrijven.jpg

Slimme location intelligence software voor netbeheerders

Zowel energie- als waterbedrijven profiteren van Geodans kennis en kunde op het gebied van location intelligence. Want we weten bijvoorbeeld precies hoe de omgeving en ondergrond eruit zien. En dat is cruciaal voor de aanleg of het beheer van water-, gas- en elektriciteitsleidingen of het nemen van energiebesparende maatregelen. Met behulp van data geven we antwoorden op vragen als: Waar kan het net worden uitgebreid voor de aanleg van een zonnepark? Langs welke route plan je de waterleiding naar het nieuwe bedrijventerrein? Wat kom je tegen in de bodem bij het geplande onderhoud van deze gasleiding? Ook bieden we oplossingen voor wanneer het onverhoopt misgaat. Met crisismanagement software die de betrokken partijen realtime voorziet van relevante informatie. En om graafschade te voorkomen helpt de applicatie Klic-toezicht bij de actieve monitoring van het net en bij de samenwerking met grondroerders volgens de WIBON

Producten en diensten

Oplossingen

Maak kennis met ons crisismanagementsysteem voor energie- en waterbedrijven, het Klic-toezichtapplicatie of bekijk wat onze datasets en services voor jou kunnen betekenen

De Klic-toezichtapplicatie helpt alle partijen om aan de richtlijnen van de WION te voldoen.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties Netbeheerders bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

 

 

Alle cases
case - Calamiteiten energienetten

Calamiteiten energienetten sneller opgelost

Geodans crisismanagementsysteem houdt alle betrokken medewerkers bij netbeheerder Alliander direct op de hoogte van de relevante actuele informatie.

case - Enecowarmte risico graafschade

Eneco Warmte kan risico's graafschade inschatten

Met de KLIC-toezichtapplicatie van Geodan kan Eneco Warmte inschatten waar het risico op graafschade het grootst is.

case - Transform 40 000 woningen van het gas af

40.000 woningen van het gas af

De Energietransitie-viewer biedt Transform en beleidsmakers van gemeenten informatie over de kansrijkheid van buurten en straten om succesvol van het gas af te gaan.

Vacatures

Werken bij Geodan

Ook een bijdrage leveren aan onmisbare informatie over vitale infrastructuren? Dat kan bij Geodan. Zo speur je als data-analist naar de parels in de enorme berg aan beschikbare gegevens. Of laat je als consultant zien hoe je storingen op het spoor komt en ook snel weer oplost.

Werken bij Geodan
Geodan GIF 4
Word jij de nieuwe collega van Reinier?
Ben jij die goede adviseur – die Business Consultant – die onze opdrachtgevers meeneemt in de mogelijkheden om hun informatievoorziening te verbeteren? Zie én verzilver jij graag kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Dan zoeken we jou!
Meer weten?
Geodan1309 Jasper Small
Word jij de nieuwe collega van Jasper?
"Wat mij als programmeur en Java-developer écht voldoening geeft, is dat moment waarop je weet: met dit idee, met deze app voor onze cloud-oplossing, helpen we de klant lichtjaren vooruit."
Geodan1590 Marco Small
Word jij de nieuwe collega van Marco?
"Elke dag zien we in ons software-ontwikkelteam de resultaten van onze inspanningen in de samenleving. Van de hulpdiensten die snel ter plaatse zijn bij een ongeval, tot de melding die ik krijg van de monteur die mijn slimme meter komt plaatsen."