Producten&diensten Natuur en milieu

Innovatieve oplossingen voor advies- en Ingenieursbureaus

Bij watermanagement, infrastructuur en stedenbouwkunde draait om kennis van de omgeving. Geodans brengt alle kennis samen en knoopt deze aan elkaar met location intelligence. Welke grondlagen gaan er schuil in de ondergrond? Wat is de hoogte van de gebouwen in een bepaald gebied? Wat zijn de beste maatregelen om het welzijn van mens, natuur en klimaat te waarborgen? Welke vergunningen moeten er aangevraagd worden voor deze bouwlocatie? In de webviewer van GeodanMaps wordt alle data samengebracht op de kaart. Dit biedt zowel snel overzicht van een gebied als de mogelijkheid voor diepgaande analyse door alle kaartlagen heen. De Vergunningchecker bevat alle vergunningen van alle overheden en geeft snel een projectmatig overzicht. Op systematische wijze doorloop je welke vergunningen benodigd zijn. Geodan biedt inzichten die een belangrijke bijdrage leveren aan ieder project.

Producten en diensten

Ons aanbod

Geodan biedt handige oplossingen voor advies- en ingenieursbureaus. Maak kennis met onze tools voor Vergunningenmanagement of bekijk wat onze datasets en services voor jou kunnen betekenen.

Een Digital Twin is een digitale kopie van de fysieke werkelijkheid. Door het combineren van verschillende data en casus specifieke aanvullingen, leidt de Digital Twin tot nieuwe inzichten, betere oplossingen en meer draagvlak voor besluitvorming.
Onze datasets en services bieden waardevolle informatie voor allerhande zaken. Van inzicht in de hoeveelheid verdiepingen in een gebouw tot het voorspellen van stoptijden. Ontdek alle beschikbare data van Geodan.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties organisaties bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

 

 

Alle cases
case - Kindergarden

Kindergarden weet precies waar de doelgroep zit

Geodan helpt kinderopvangorganisatie Kindergarden door in kaart te brengen waar de doelgroep woont en waar de concurrentie zit.

case - Kwaliteit van de leefomgeving

Kwaliteit van de leefomgeving in kaart

De Atlas Leefomgeving is een informatieportaal over de ruimtelijke kwaliteit van Nederland.

case - sterke Lekdijk

Een stevig fundament voor een sterke Lekdijk

Geodan brengt alle data over de Lekdijk tussen Amerongen en Schoonhoven in kaart.

Vacatures

Werken bij Geodan

Ook een bijdrage leveren aan slimme zakelijke en logistieke oplossingen? Dat kan bij Geodan. Zo speur je als data-analist naar de parels in de enorme berg aan beschikbare gegevens. Of breng je als consultant in kaart hoe onze klanten als een speer zaken kunnen doen in heel het land.

Werken bij Geodan
Geodan GIF 2
Word jij de nieuwe collega van Evelien?
"In ons Data & Services-team krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En uiteenlopende klantwensen te vertalen in slimme dataproducten. Zo help je jouw klanten meer inzicht te krijgen, hun kosten te verlagen en werkprocessen te verbeteren."
Geodan1251 Reinier Small
Word jij de nieuwe collega van Reinier?
Ben jij die goede adviseur – die Business Consultant – die onze opdrachtgevers meeneemt in de mogelijkheden om hun informatievoorziening te verbeteren? Op basis van geografische informatie, location intelligence en big data. En kom je samen met hen tot de beste oplossingen die je uitwerkt in heldere offertes? Zie én verzilver jij graag kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Dan zoeken we jou.
Geodan1714 Christian Small
Word jij de nieuwe collega van Christian?
Is goed voor jou niet goed genoeg? Grijp dan deze kans om, samen met je collega’s van het software-ontwikkelteam, de kwaliteit van Geodans softwareproducten en -diensten naar een nog hoger plan te tillen. Voel je je daarnaast ook nog als een vis in het water in een organisatie met een focus op innovatie en kennisontwikkeling? Dan zoeken we jou.