Producten&diensten Vergunningenmanagement Bouw en infra

Location Intelligence oplossingen voor projectontwikkelaars

Location intelligence helpt projectontwikkelaars bij het ontwikkelen en realiseren van bouw- en vastgoedprojecten. Locatieoptimalisatie ondersteunt bij het vinden van de meest rendabele locaties. Is het op deze plaats interessant om te ontwikkelen als je kijkt naar bepaalde doelgroepen, bestaande infrastructuur of bestemmingen? Met de kennis en kunde van Geodan krijg je de potentie van te ontwikkelen winkelcentra en kantoorgebouwen in beeld. En kun je de bereikbaarheid van een nieuwe woonwijk bekijken. In de webviewer GeodanMaps komt alle relevante data samen voor een goed geïnformeerde keuze. Ook kun je tijdens de voorbereiding systematisch alle benodigde vergunningen doorlopen in de Vergunningchecker. Geodan brengt je de data en expertise om projecten te versnellen.

Producten en diensten

Ons aanbod

Geodan biedt handige tools voor projectontwikkelaars. Maak kennis met onze locatieoptimalisatie oplossing, tools voor Vergunningenmanagement of bekijk ons cloudplatform voor location-intelligence-oplossingen GeodanMaps.

 

Geodan helpt met diverse data en tools voor marketingdoeleinden.
Onze datasets en services bieden waardevolle informatie voor allerhande zaken. Van inzicht in de hoeveelheid verdiepingen in een gebouw tot het voorspellen van stoptijden. Ontdek alle beschikbare data van Geodan.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties organisaties bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

 

 

Alle cases
case - Heijmans vergunningcheck

Heijmans checkt vergunningen met toolbox

Met Geodans toolbox voor vergunningenmanagement is het een fluitje van een cent om snel en systematisch te achterhalen welke vergunning je nodig hebt.

case - Transform 40 000 woningen van het gas af

40.000 woningen van het gas af

De Energietransitie-viewer biedt Transform en beleidsmakers van gemeenten informatie over de kansrijkheid van buurten en straten om succesvol van het gas af te gaan.

case - Kindergarden

Kindergarden weet precies waar de doelgroep zit

Geodan helpt kinderopvangorganisatie Kindergarden door in kaart te brengen waar de doelgroep woont en waar de concurrentie zit.

Vacatures

Werken bij Geodan

Ook een bijdrage leveren aan slimme zakelijke en logistieke oplossingen? Dat kan bij Geodan. Zo speur je als data-analist naar de parels in de enorme berg aan beschikbare gegevens. Of breng je als consultant in kaart hoe onze klanten als een speer zaken kunnen doen in heel het land.

Werken bij Geodan
Geodan GIF 2
Word jij de nieuwe collega van Evelien?
"In ons Data & Services-team krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En uiteenlopende klantwensen te vertalen in slimme dataproducten. Zo help je jouw klanten meer inzicht te krijgen, hun kosten te verlagen en werkprocessen te verbeteren."
Geodan1251 Reinier Small
Word jij de nieuwe collega van Reinier?
Ben jij die goede adviseur – die Business Consultant – die onze opdrachtgevers meeneemt in de mogelijkheden om hun informatievoorziening te verbeteren? Op basis van geografische informatie, location intelligence en big data. En kom je samen met hen tot de beste oplossingen die je uitwerkt in heldere offertes? Zie én verzilver jij graag kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Dan zoeken we jou.
Geodan1714 Christian Small
Word jij de nieuwe collega van Christian?
Is goed voor jou niet goed genoeg? Grijp dan deze kans om, samen met je collega’s van het software-ontwikkelteam, de kwaliteit van Geodans softwareproducten en -diensten naar een nog hoger plan te tillen. Voel je je daarnaast ook nog als een vis in het water in een organisatie met een focus op innovatie en kennisontwikkeling? Dan zoeken we jou.