Expertisegebied Logistiek en mobiliteit header

De meest optimale route van A naar B

Er leiden meerdere wegen naar Rome. Maar welke de beste is, is voor ieder proces weer anders. Doordat we allerlei relevante data en informatie aan elkaar koppelen, kunnen we je alles vertellen over de meest optimale routes. Maar ook over de meest efficiënte vervoersmiddelen en realistische reistijden. Dat is nog eens slim zakendoen.

Nederland heeft 12 provincies, 380 gemeenten en meer dan 135.000 kilometer aan wegen die al deze plaatsen met elkaar verbinden. Afhankelijk van de specifieke klantuitdaging en werkproces is er maar één optimale route om van A naar B te komen.

Hoe kom je erachter welke dat is? Welke transportmiddelen kies je? Waar kun je vertragingen verwachten? Hoe lang duurt het om ergens te stoppen? En hoe giet je de antwoorden op al deze vragen in een realistische planning, zodat je je klanten goed kunt informeren over aankomsttijden en ze je pakketje ook echt kunnen aannemen?

Geodan heeft de gegevens, kennis en services in huis om dit exact en op een dynamisch wijze in kaart te brengen. Zo stellen we met ons cloudplatform GeodanMaps altijd de meest relevante tooling en actuele data over een gebied beschikbaar. Om voor ieder werkproces de meest efficiënte route te berekenen en precies te weten hoe lang het duurt om ergens heen te lopen, fietsen of rijden.

Cases

In de praktijk

Slim zakendoen, betekent slimme logistieke keuzes maken. Geodan weet daar alles vanaf. Zo berekenen we de optimale maandagroute voor PostNL, zodat bijvoorbeeld rouwpost zo snel mogelijk bezorgd kan worden. En zorgen we ervoor dat bergers van voertuigen hun collega’s kunnen volgen via tracking en tracing. Hierdoor kunnen ze eenvoudig bepalen wie het snelste naar een ongeval kan rijden.

Alle cases
Location intelligence als water uit de kraan

De maandagroute van PostNL

Met behulp van de Maandagroute belandt bijzondere post zo efficiënt mogelijk bij mensen thuis.

Producten&diensten Incidentmanagement mobiliteit

Rhenus rijdt zo efficiënt mogelijk

Geodan berekent voor Rhenus Datavernietiging de meest efficiënte route van zijn vrachtwagens.

case - CROW analyse OV-haltes

Een beter ov dankzij CROW

Haltes analyseren voor een beter ov.

Producten en diensten

Ons aanbod

Slim zakendoen? Gebruik ons cloudplatform voor location-intelligence-oplossingen GeodanMaps.

 

Door de combinatie van data, kennis en services zorgen wij voor een route die niet beter kan!
In de mobiliteitsbranche is het altijd handig te weten wie waar is.
Vacatures

Werken bij Geodan

Ook een bijdrage leveren aan slimme zakelijke en logistieke oplossingen? Dat kan bij Geodan. Zo speur je als data-analist naar de parels in de enorme berg aan beschikbare gegevens. Of breng je als consultant in kaart hoe onze klanten als een speer zaken kunnen doen in heel het land.

Werken bij Geodan
Geodan GIF 2
Word jij de nieuwe collega van Evelien?
"In ons Data & Services-team krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En uiteenlopende klantwensen te vertalen in slimme dataproducten. Zo help je jouw klanten meer inzicht te krijgen, hun kosten te verlagen en werkprocessen te verbeteren."
Geodan1251 Reinier Small
Word jij de nieuwe collega van Reinier?
Ben jij die goede adviseur – die Business Consultant – die onze opdrachtgevers meeneemt in de mogelijkheden om hun informatievoorziening te verbeteren? Op basis van geografische informatie, location intelligence en big data. En kom je samen met hen tot de beste oplossingen die je uitwerkt in heldere offertes? Zie én verzilver jij graag kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Dan zoeken we jou.
Geodan1714 Christian Small
Word jij de nieuwe collega van Christian?
Is goed voor jou niet goed genoeg? Grijp dan deze kans om, samen met je collega’s van het software-ontwikkelteam, de kwaliteit van Geodans softwareproducten en -diensten naar een nog hoger plan te tillen. Voel je je daarnaast ook nog als een vis in het water in een organisatie met een focus op innovatie en kennisontwikkeling? Dan zoeken we jou.