Producten&diensten Vastgoed

Snel zicht op locatievraagstukken voor vastgoed

Een geschikte locatie voor een nieuwe vestiging? De beste plek voor een extern depot? Of een kantoor sluiten zonder dekkingsverlies? Investeren of afstoten is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Geodans location intelligence-oplossingen geven snel zicht op locatievraagstukken voor vastgoed. Dankzij onze ervaring hebben we een hoop kennis en data in huis. Denk aan demografische gegevens op postcodeniveau, maar ook allerlei gebouwkenmerken. Handig als je bijvoorbeeld wil weten welke panden een commerciële functie hebben groter dan 100 vierkante meter. Of als je benieuwd bent hoeveel ouders met jonge kinderen er in een bepaalde wijk wonen. Door middel van locatieoptimalisatie berekenen we welke plaats geschikt is om te krimpen of uit te breiden.

Producten en diensten

Ons aanbod

Maak kennis met onze tool voor locatieoptimalisatie of ontdek ons cloudplatform voor location intelligence-oplossingen GeodanMaps.

 

Geodan helpt met diverse data en tools voor marketingdoeleinden.
Onze datasets en services bieden waardevolle informatie voor allerhande zaken. Van inzicht in de hoeveelheid verdiepingen in een gebouw tot het voorspellen van stoptijden. Ontdek alle beschikbare data van Geodan.
Cases

In de praktijk

Benieuwd met welke kwesties vastgoedorganisaties bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? Bekijk onze cases.

 

 

Alle cases
case - Kindergarden

Kindergarden weet precies waar de doelgroep zit

Geodan helpt kinderopvangorganisatie Kindergarden door in kaart te brengen waar de doelgroep woont en waar de concurrentie zit.

case - Transform 40 000 woningen van het gas af

40.000 woningen van het gas af

De Energietransitie-viewer biedt Transform en beleidsmakers van gemeenten informatie over de kansrijkheid van buurten en straten om succesvol van het gas af te gaan.

Klimaateffectatlas_beeld

Inzichten en kansen in beeld met de Klimaateffectatlas