Sogelink LOCATIQS Group New Strategic Partner

Geodan en Sogelink bundelen de krachten

English version

Met onze unieke kennis en technologie heeft Geodan zich de afgelopen 37 jaar ontwikkeld tot marktleider op het gebied van location intelligence. Sinds 2020 hebben wij onze krachten gebundeld samen met GOconnectIT. Samen maken we met behulp van location intelligence de wereld boven én onder de grond slimmer, veiliger en duurzamer. Of het nu gaat om het toekomstbestendig maken van onze infrastructuur, het versnellen van de energietransitie of de logistieke uitdagingen in onze steeds slimmer wordende steden; op steeds meer plekken bieden onze oplossingen antwoorden en waardevolle inzichten. We zijn nu toe aan de volgende stap.

Een nieuwe strategisch partner

Om meer impact te kunnen maken, bundelen Geodan en GOconnectIT per 25 april 2022 de krachten met Sogelink als nieuwe groep. Sogelink is de Franse marktleider van bewezen innovatieve en specialistische software-oplossingen voor gemeenten en de bouw- en infrabranche. Een krachtige partij die onze activiteiten aanvult en sterker maakt en onze klanten toegang geeft tot nieuwe technologie. Zodat jij jouw werk nog slimmer en efficiënter kunt uitvoeren.

Deze stap geeft ons de mogelijkheid om klanten in binnen- en buitenland versneld toegang te geven tot innovatieve producten en diensten. Vanuit de samenwerking met Sogelink zullen we profiteren we van elkaars kracht, maar blijven we vanuit ons eigen merk en bedrijf opereren. Daarin blijven we onze huidige klanten en markten met onze oplossingen en diensten bedienen. Als klant blijf je dus verzekerd van onze vertrouwde service, kwaliteit en vaste contactpersonen.

Samen sterker en groeien

Wij kijken met vertrouwen en veel plezier uit naar de toekomst. Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, laat het ons dan gerust weten. Binnenkort zullen we meer informatie delen over de mogelijkheden die deze stap jou als klant te bieden bieden heeft.

Hier de link naar het officiële persbericht.