Over Geodan_als werkgever.jpg

Pionieren naar impactvolle oplossingen

Geodan is een hechte, enthousiaste groep wereldverbeteraars die Nederland graag veiliger, duurzamer en slimmer wil maken met location intelligence. Dat bereik je niet als je altijd maar binnen de gebaande paden blijft. Daarom krijgen onze medewerkers alle ruimte om te ontdekken en experimenteren.

Samen het verschil maken

De energietransitie vormgeven? Onze samenleving een stukje slimmer en veiliger maken? Of ervoor zorgen dat we snel onze weg kunnen blijven vinden in het drukke en dichtbevolkte Nederland? Bij Geodan zetten we alles op alles voor slimme oplossingen. Onze medewerkers – van ervaren GIS-professional tot ambitieus talent – onderzoeken namelijk continu hoe ze met location intelligence een bijdrage kunnen leveren aan de vele uitdagingen van vandaag en morgen.

Ruimte voor groei, ontwikkeling en initiatief

Complexe vraagstukken vertalen naar innovatieve location intelligence-oplossingen doe je niet zomaar. Daar is kennis en kunde voor nodig. Daarom krijgen onze medewerkers alle kansen om zich te blijven ontwikkelen. En verwachten we dat Geodanners hun nieuwe inzichten en verrassende vondsten delen met collega’s. Want samen weet en kun je meer.

Onderdeel van Sogelink

Geodan is onderdeel van de Sogelink Group, de Europese marktleider in software voor de bouw- en infrasector met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk, Noorwegen en 700 medewerkers. In Nederland werkt Geodan samen met GOconnectIT in het domein van location intelligence, met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en ruim 200 medewerkers.

Alle vacatures kun je vinden op onze vacaturewebsite werkenbij.sogelink.nl

> Naar werkenbij.sogelink.nl

Bij Geodan zetten we alles op alles voor slimme oplossingen.