10 HV 2018 August 24 1280 kopiëren2.jpg

Een uitdagende expert

Geodan is een betrouwbare, servicegerichte én uitdagende gesprekspartner voor organisaties die aan de slag willen met location intelligence, bijvoorbeeld om complexe werkprocessen te optimaliseren. We zetten onze expertise namelijk graag in om écht te achterhalen welke oplossing het beste bij je past.

Op zoek naar de optimale oplossing

We zijn in staat om je organisatie snel te doorgronden en te achterhalen waar je precies behoefte aan hebt. Het resultaat: heldere analyses en bijbehorende adviezen die laten zien wat location intelligence voor je organisatie kan betekenen. Daarbij kijken we altijd net even ietsjes verder. Natuurlijk gaan we aan de slag met jouw specifieke vraag. Maar als bijvoorbeeld blijkt dat je beter een andere richting in kunt slaan, zullen we je daar ook – op eigen initiatief – over adviseren. Want alleen dan komt de optimale oplossing in zicht.

Adviseren en inspireren

Onze gedreven consultants weten alles van het optimaliseren van complexe werkprocessen. Daarnaast voelen ze zich als een vis in het water binnen elk type organisatie. Daardoor leren ze uiteenlopende afdelingen en medewerkers snel kennen. Handig, want dat zorgt ervoor dat ze hen ook kunnen voorzien van op maat gesneden advies en een flinke dosis inspiratie.

Cases

case - Visualisatie Arena 2d.jpg

Benieuwd met welke kwesties organisaties bij ons aankloppen? Welke oplossing we bedachten? En wat het resultaat is? 

Bekijk onze cases