Data delen: tijd voor nieuwe regels

The Meridian vijf keer genomineerd tijdens ‘communicatie-Oscars’

Eind juli maakte het Content Marketing Institute de winnaars en genomineerden bekend van de Content Marketing Awards (CMA). De prestigieuze oscars voor het communicatievak in Amerika. The Meridian, sleepte maar liefst vijf nominaties in de wacht.

Naast de Amerikaanse nominaties zijn we begin augustus ook driemaal genomineerd voor dDigital Communication Awards (DCA) dé awards voor de beste digitale communicatiecases in Europa. 

 

The Meridian

In The Meridian laten we vanuit maatschappelijk relevante thema’s als duurzaamheid, veiligheid en leefbaarheid inspirerende toepassingen van location intelligence zien. En dat doen we op multimediale wijze. Zo zijn verschillende experts aan het woord over de toekomst van incident- en crisismanagement in The Critical Infrastructure Issue. En onderzoeken we in The Smart Society Issue hoe we Nederland leefbaar houden.

CMA_DCA_2019.png

Bijzonder trots

The Meridian komt tot stand in samenwerking met contentmarketingbureau Zandbeek uit Eindhoven. Overtuigd van de waarde van dit platform voor Geoden binnen de GIS-wereld en daarbuiten, besloot Zandbeek The Meridian mee te laten strijden om de Content Marketing Awards in de Verenigde Staten. En niet zonder succes... want The Meridian kreeg veel aandacht en werd uiteindelijk door de vakjury’s van de CMA beloond met maar liefst vijf nominaties waaronder de Content Marketing Launch of the Year en Best NEW Digital Publication. Hoewel we uiteindelijk niet wonnen, zijn we trots op deze uitzonderlijke prestatie.

Nog meer nominaties!

Nog meer internationale waardering... drie nominaties bij de Digital Communication Awards (DCA). Met The Meridian staan we samen met Zandbeek op de shortlist in de categorieën Content Marketing, Microsite en Channel. Met 600 ingezonden cases zéker een prestatie waar we wederom erg trots op zijn. Op 20 september worden de winnaars in Berlijn bekend gemaakt. Fingers crossed!

Meridian
The Meridian

Waar maken we het verschil in de energietransitie?

Een klein land met een grote opgave. De energietransitie vraagt veel van onze ruimte én creativiteit. Hoe pakken we dat succesvol aan? Je leest, kijkt, luistert én ervaart het in het Energy Transition Issue van The Meridian.

Naar the meridian